Nie mam zastrzeżeń (1) Ja nie mogę narzekać. Uważam, że mają przyzwoite ceny, w ofercie fajne... zula dno !!!!! (1) Witam, cały czas nie mogę wyjść z podziwu w jaki sposób radzi sobie telewizja... byle nie VECTRA prosba (1) Mam telewizje kablowa w internecie z W.sieci,z ktorej jestem bardzo... Jadwiga
nie polecam absolutnie (2) To co zafundował odbiorcom, ten niby " operator " Multimedia mieszkańcom... Kaziut Warunki wypowiedzenia umowy (1) Wystrzegajcie sie podpisywania umów - przeczytajcie warunkui zerwania. Przy... Długoletni klient Żenujący układ programowy (2) Żenada. Od 10 kwietnia zmienili układ programowy. Zabrali 15 dobrych... andgold Kiepsko! (2) Jestem cierpliwy ale do czasu. Postanowiłem wymówić umowę dostępu do... cassandra Tragedia (2) Według mnie jest to najgorszy dostawca TV na rynku. Ceny może nie są... Jakub Przejęcie abonamentu (1) Witam Przejmę abonament internetowy, Jeśli ktoś już chce się rozstać z UPC,... Krzysiek z Wrzeszcza pro - cwaniaki (2) firma nie dość że ma w dup.e klientów to ma taki bałagan , że po 3 latach... dawid 3majcie się od nich z daleka (2) Telewizja jakością obrazu nie powala, liczba kanałów biorąc pod uwagę tv... Romek UPC - nie polecam (1) Korzystałem z usług UPC dwa lata i niestety jest to koszmar: - wprowadzanie w... niezadowlony klient Pakiet C+ (1) Po zamieszaniu z nc+ Multimedia nie oferują kanału C+ Famili to jakaś kpina,... bolo ..Umowe interpretuja na własna korzysc (1) Firama złodziejska, zmieniłem umowę, fakturę otrzymałem za podwójne usługi... zbig Bardzo słaba obsługa (1) Szczerze odradzam korzystania z usług tej firmy. Oferta bardzo słaba, obsługa... Tomasz Brak obsługi technicznej (1) Zgłoszona awaria Internetu nie została naprawiona przez kolejnych 8 dni. Tomasz gola93 (2) Całkowita porażka barak słów na tą badziewiarską firme. Z.M Predkosc na umowie 100mbps, predkosc rzeczywista 12mbps (4) NIE POLECAM! Marcin OLA - opinia (1) MOJ MĄZ BYŁ KLIENTEM TEJ FIRMY, POBIERALISMY USŁUGE INTERNETOWA, WE WRZESNIU... OLA Zmieniłem na Pro Internet (1) Dzień doberek, Sąsiad przekonał mnie do zmiany operatora w grudniu zeszłego... Waldemar