Terminal Kontenerowy w Gdyni (ten, gdzie parkuje prom Stena).

Jeśli ktoś potencjalnie zainteresowany pracą w tym Terminalu (nie mylić z GCT z naprzeciwka), chciałby się dowiedzieć jak się tam pracuje (zwłaszcza w jednym z działów) zachęcam do kontaktu : docent585@wp.pl W tej chwili to wszystko co mogę napisać, bo właśnie administrator forum - po trzech latach dyskusji w tym wątku na forum - uznał, że należy cały watek ten wątek usunąć (nie poszczególne, ponoć zbyt mocne komentarze a cały wątek! No cóż, niektórych pracodawców prawda w oczy kole, więc interweniują, żeby ukryć fakty przed światem zewnętrznym.
W temacie tego Terminala, zapraszam także na inne fora o pracodawcach.
popieram tę opinię 126 nie zgadzam się z tą opinią 4

To by wiele wyjaśniało bo niektórzy w firmie bardziej niż zwykle nerwowi się zrobili pod koniec tygodnia, hi, hi.
popieram tę opinię 89 nie zgadzam się z tą opinią 3

Rozumiem Twój sceptycyzm ale moim założeniem nie było zrobienie wrażenia na lokalnym "wodzu" (wszyscy chyba zdajemy sobie sprawę, że to niemożliwe) a na jego szefostwie w bazie na Filipinach. I udało się, bo jak się okazało - po mojej poprzedniej informacji wysłanej do władz ictsi, lokalny "wódz" zapewnił ich, że ma wszystko pod kontrolą i że ogólnie w BCT było i jest sielsko anielsko. Tak więc ostatnie info "nieco" zdziwiło właściciela BCT a nawet zatroskało, ... , itd.
Tak więc pożyjemy, zobaczymy - zwłaszcza, że BCT czekają inne niespodzianki z mojej strony. Skoro prezes chciał powalczyć w brzydki sposób nie tylko z moją żoną ale i ze mną - "oszołomem" - to "oszołom" podjął wyzwanie.
popieram tę opinię 89 nie zgadzam się z tą opinią 3

Fajnie ale to raczej nie zrobi wrażenia na naszym wodzu.
popieram tę opinię 88 nie zgadzam się z tą opinią 2

Się okaże, bo wysłałem na Filipiny - m.in. do właściciela BCT - takie "małe" sprawozdanie z tej całej chorej sytuacji.
A co mi tam - niech człowiek wie jak się sprawy mają w jego terminalu (adresaci mojej wiadomości potwierdzili jej odbiór).
popieram tę opinię 90 nie zgadzam się z tą opinią 3

A co, cos się szykuje na poniedziałek?
popieram tę opinię 88 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak sobie tu zajrzałem przy sobocie i nic się nie dzieje - aaaa rozumiem, na poniedziałkowe newsy czekamy (ale przynajmniej wątek podbiłem).
popieram tę opinię 91 nie zgadzam się z tą opinią 3

Oj tam zaraz, że znikają. Ważne, że po krótkim zniknięciu wracają na stronę. To pewnie tylko jakiś mały psikus.
popieram tę opinię 93 nie zgadzam się z tą opinią 3

Plotka o zmianach w zarządzie to pikuś ale czemu znikają ludzie z zakładki "kontakt" na głównej stronie bct??? O co kaman???
popieram tę opinię 90 nie zgadzam się z tą opinią 3

A już się martwiłem od kilku dni, że pani/pan "kciuk w dół" straciła/stracił zainteresowanie wątkiem. Ale nie - jednak jest i uzupełniła/uzupełnił zaległości (ufff, jaka ulga).
popieram tę opinię 92 nie zgadzam się z tą opinią 3

Plotka, czy nie plotka? Hmmm ... ciekawe ...
Tak czy inaczej, każdy "ważniak" na wysokim stołku zawsze powinien pamiętać, że los potrafi być niewyobrażalnie przewrotny (a w razie co, im wyższy stołek, tym bardziej bolesny upadek na dolną część pleców).
Ale ja oczywiście życzę "ważniakowi" wszystkiego naj, naj, naj - dokładnie tego wszystkiego, czego on życzy każdemu, kto ośmieli się mu przeciwstawić, wykazać jego arogancję i pogardę do ludzi. Mało tego - uważam, że taka wzajemność jest bardzo uprzejmym, w pełni uzasadnionym i wyjątkowo sprawiedliwym podejściem do tej kwestii ("ważniak" nie może więc mieć do mnie żadnych pretensji).
popieram tę opinię 93 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wooow! Ale by to heca była!

Czy ta świeża plotka o podobno zakładanej zmianie w składzie zarządu bct to tylko plotka czy coś jest na rzeczy?
I ciekawe, bo podobno ma nie chodzic o członków zarządu, ani prokurentów.
popieram tę opinię 94 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jechać po całości, suchej nitki na nich nie zostawić :-)

Dziękujemy za wyrazy wsparcia, to dla nas naprawdę ważne.
Aktualnie wszystko wskazuje na to, że jutro zaczyna się kolejny, zupełnie nowy etap operacji sprowadzania tych "wybitnych, ceniących prawdę strategów" na planetę Ziemia. Możecie mi wierzyć lub nie ale żenującymi wpadkami, które ci "stratedzy" zaliczyli przez ponad 3,5 roku (od wybuchu tej afery), można by obdzielić całą rzeszę prawdomównych inaczej. Tak nabroili, że w efekcie sami poprzewracali się o własne nogi a udowodnienie tego nie wymaga nawet nadmiernego wysiłku.
Dałem im nawet jeszcze jedną szansę na wyjście - przynajmniej jako tako - z twarzą z tej sytuacji ale chyba już zupełnie nic do nich nie dociera (z urażonym, nadymanym do granicy wybuchowości ego ciężko racjonalnie dyskutować) .
Oczywiście będę informował o postępach.
popieram tę opinię 95 nie zgadzam się z tą opinią 3

Szacunek i wielkie dzięki, że odważyliście sie powiedzieć tym pyszałkom DOŚĆ TEJ GRANDY!

Widzimy, patrzymy i trzymamy kciuki za postępy :)
niewielu ludzi ma tyle odwagi chęci i samozaparcia
A im więcej poszkodowanych się zjednoczy
tym będzie łatwiej o sprawiedliwość
popieram tę opinię 97 nie zgadzam się z tą opinią 3

No tak, ludzikom można "wytłumaczyć", żeby cicho siedzieli. Ale wszystko do czasu i nagle bęc-plan się sypie.
popieram tę opinię 94 nie zgadzam się z tą opinią 3

Drgnęło, drgnęło. A to pismo, to była jedynie wisienka na torcie, bo już i tak się dosyć uzbierało. Chociaż kto wie, czym artyści jeszcze zaskoczą świat, he,he.

Uuuu, czyżby coś drgnęło? Czyżby pan radca kogoś jeszcze rozzłościł tym swoim "mądrym" pismem? Brawo!

Dzięki wielkie za list - poinformuję, jak zgodnie z prośbą puszczę go tam, gdzie chcieliście. I nie dziwię się Wam, bo nawet stalowe nerwy mają swoje granice (no i czekam z niecierpliwością na oficjalny kontakt).
Przepraszam wszystkich niezorientowanych o co chodzi, ale ten wpis to aktualnie jedyna możliwość podziękowania anonimowemu nadawcy listu (w sprawie BCT rzecz jasna).
Pozdrawiam.

Inne tematy z forum

Przeróbki krawieckie Gdynia Obłuże, Pogórze Dolne- gdzie? (13 odpowiedzi)

Witam, mam do wymiany zamki w spodniach i kurtce jesiennej macie jakieś namiary na osobę...