Rewelacja (1) Byłem w raz ze znajomymi w restauracji Tivoli pierwszy raz i proszę mi... Mirek Super (1) Po dłuższej przerwie wybraliśmy się z żona i synem do restauracji Tivoli na... klient bravo (1) Desideriamo ringraziarvi ancora una volta per la gradevole serata trascorsa... silvia
wspaniała atmosfera (1) Być może nie będę oryginalna,ale uważam,że Tivoli to wspaniałe miejsce,gdzie... Jagoda Całkiem miło (1) Jedzenie bardzo dobre, obsługa również dobra. Ceny jednak co do ilości troche... Monique Violetta - opinia (1) Byłam w restauracji Tivoli wielokrotnie, a wczoraj miałam okazję uczestniczyć... Violetta obsługaaaaaa (1) pewnego pięknego dnia poszłam wraz z mężem do restauracjii tivoli na kolacje... monika czaja piotr lipinski - opinia (1) ta restauracja jest jedna z lepszych w trojmiescie... piotr lipinski troche zniesmaczony (1) w długi majowy weekend spedzalismy w Sopocie, polecono nam własnie ta... wczasowicz Jadwiga - opinia (1) POzdrowienia dla kucharza, kory zrobił przepyszny makaron z krewetkami.... Jadwiga Szybkie sphagetti (1) Wczoraj zawitaliśmy tam z koleżanką, obsługa na pierwszy rzut oka trochę zbyt... Andrzej kolacja 4 osoby (1) menu nieciekawe,nic zaskakujacego,ani wytwornego jak na restauracje,ktora na... karolina The best italian restaurant in the world !!!! (1) Just the best!!! I've never met a such nice and professional service, my... Rolden Odnośnie rezerwacji (1) Pewnego pięknego poranka poszedłem zarezerwować stolik z wyprzedzeniem 5... Kucharz Fajna knajpa z pomysłem (1) Dobra fajna knajpa na kameralne spotkania. Ceny jak na lokal tej klasy... TOmash_