Zdecydowanie polecam (1) Pierwszy raz bylismy ze znajomymi i dziećmi - miła wizyta, ale dopiero gdy... olsztynianka Tomek l. - opinia (1) Witam, kilka lat temu bylem w tej restauracji, naewet dodalem o niej... Tomek l. Jak zwykle super ! (1) Jadłem w tej restauracji już kilka razy i zawsze było super. Dania... Bartek
Moj pierwszy raz (1) Obsługa super, jedzenie bardzo dobre. Jak bede w trojmiescie to napewno... Andrzej Uroczo (1) Pracuję niedaleko Tivoli i codziennie, wychodząc z SKM, patrzyłam w stronę... Ania bardzo słabo (1) Mi się osobiście nie podobało. Wystrój taki sobie ani dobry ani zły.... Krzysztof61 Bardzo sympatycznie (1) Nasi panowie zabrali mnie i moją przyjaciółkę na kolację urodzinową. Było... Jagna Kamila - opinia (1) wszystko na najwyzszym poziomie! restauracje odwiedzam wielokrotnie i nigdy... Kamila Rewelacja (1) Super restauracja. Organizowalam w Tivoli urodziny dla Taty i rocznice slubu... Kamila Super! (1) Wiele razy przechodziłem obok tego miejsca i miałem wrażenie, że jest... Mariusz wyśmienity klimat (1) mialm okazje goscic w restauracji Tivoli z rodzina 2wrzenia. smak PAnstwa... kw profesjonalizm się ceni (1) Miałem okazję zabrać małżonkę na walentynkową kolację. Na miejscu niestety... Lukasz Przyjemnie :) (1) Ładny wystrój, przyjemna dla ucha muzyka podkreślająca atmosferę tego... Dorka Odradzam (2) Wystrój w środku tak z drugiej połowy lat. 90 (w łazience widać to bardziej -... PG to się chwali :) (1) do napisania tego komentarza zachęcił mnie e-mail od managera restauracji,... Marta Polecam (1) Dosc czesto jadamy z mezem w Tivoli i z 100% pewnoscia moge polecic te... asia_9 Mile zaskoczony (1) Jestem osobą która bardzo mocno weryfikuję komentarze na temat miejsca do... Tomasz Kamiński Wybrakowane dania (1) Odwiedziliśmy tę restaurację mając ochotę na smaczne, dobrze doprawione... Lena chcesz się "uwędzic" zapraszamy do tivoli (1) powiem wprost - zaskakujęce jest to, że ta restauracja jeszcze funkcjonuje!!!... Marta niemam słów :) (1) zamarlam jak weszlam do tej restauracji. Moglabym sie tak kochac co wieczor.... M21