Damian - opinia (1) Pan Andrzej Pasterny ,wykazał się bardzo dużym profesjonalizmem i... Damian Weronika - opinia (1) Bardzo pomocny i profesjonalny. Wyszedł poza oczekiwania i starał się pomóc... Weronika Malgorzata - opinia (1) Bardzo profesjonaly , rzetelny i dokladny . Musialam zalatwic dokumenty... Malgorzata
Monika Zawiadowska - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z tłumaczenia wykonanego w biurze tłumaczeń... Monika Zawiadowska Gosia Bańkowska-Dawidczyk - opinia (1) Skorzystaliśmy z usług Skrivanka przy okazji nagłego tłumaczenia przysięgłego... Gosia Bańkowska-Dawidczyk Firma Sinkler Gdynia - opinia (1) Nasza firma jest bardzo zadowolona z tłumaczeń i przede wszystkim terminowości. Firma Sinkler Gdynia Ania S. - opinia (1) Wszystko ok - bezproblemowo. Oferują szybkie terminy Ania S. Agnieszka - opinia (1) Bardzo polecam to biuro, przetłumaczyłam tam kilka dokumentów potrzebnych do... Agnieszka Jonasz - opinia (1) Szybko i profesjonalnie, polecam! :))) Jonasz Agnieszka k - opinia (1) Polecam serdecznie! Szybko i profesjonalnie Agnieszka k Barbara Stabla - opinia (1) Polecam serdecznie, tłumaczenia techniczne wykonane bardzo profesjonalnie.... Barbara Stabla Ewa - opinia (1) Bardzo polecam to biuro. Dzięki fachowej pomocy Pani Ani udało się szybko... Ewa Aleksandra - opinia (2) Z czystym sumieniem polecam. Bardzo profesjonalne podejście i rzetelnie... Aleksandra Roman - opinia (1) Polecam to biuro, cała procedura rejestracji została przeprowadzona bardzo... Roman Vesta - opinia (1) Polecam!!! Bardzo miła i porządna Pani! Vesta s. - opinia (1) Polecam! Profesjonalnie i szybko. Bardzo dobry kontakt. s. Sylwia - opinia (1) Bardzo pomocny tłumacz, potrafił doradzić jak najlepiej załatwić moją sprawę.... Sylwia Małgosia Weisbrodt-Pyż - opinia (1) Dobry kontakt, kompetentna obsługa i sprawne działanie. Polecam Małgosia Weisbrodt-Pyż Teresa - opinia (2) Wysoka jakość usług, terminowość , precyzyjna wycena, profesjonalizm. Bardzo... Teresa Ela - opinia (2) Bardzo szybkie i profesjonalne tłumaczenie, przemiła obsługa Ela