Hanna Bohnke - opinia (1) Rzetelny sprawny i bardzo profesjonalny. Wychodzi na przeciw potrzebą klienta. Hanna Bohnke Pawel - opinia (1) Szybko i profesjonalnie. Zgodnie z oczekiwaniami Pawel Pawel - opinia (1) Bardzo pozytywne wrażenia - pomimo krótkiego terminu i sezonu urlopowego... Pawel
Krzysztof - opinia (1) Odradzam korzystać z usług tej pseudo firmy, czerwona lampka ostrzegawcza... Krzysztof Bogdan K. - opinia (1) Pan Pasterny jest efektywnym i uprzejmym profesonalistą. Wszystko na... Bogdan K. Wiktoria - opinia (1) Super komunikacja, Pan Andrzej bardzo szybko i konkretnie odpisuje na... Wiktoria Alicja M - opinia (1) Korzystalam z uslug tlumaczenia dokumentow prawnych u p. Andrzeja Pasternego... Alicja M Daniel - opinia (1) Polecam. Szybko i profesjonalnie. Daniel Dawid - opinia (1) Profesjonalne podejście i profesjonalna obsługa, szybkie wykonanie zlecenia... Dawid Filip - opinia (1) Tłumaczenia precyzyjne. Polecam! Filip Andrzej S - opinia (1) Pełen profesjonalizm, bardzo szybkie tłumaczenie z dwóch różnych języków. Andrzej S Elżbieta Mozel - opinia (1) Miałam problem ze znalezieniem biura, które podejmie się tłumaczenia filmików... Elżbieta Mozel Andrzej - opinia (1) Bardzo miła obsługa i bardzo szybka usługa za niewielkie pieniądze ! Bardzo... Andrzej Grzegorz - opinia (1) Bardzo szybko. Ceny przystępne. Konkretnie i rzetelnie. Polecam! Grzegorz ZOFIA - opinia (1) Jestem pod wrażeniem kompetencji i podejścia do klienta . Bardzo szybka i... ZOFIA Joanna - opinia (1) Dziękuję za szybkie wykonanie tłumaczenia! Na Waszym biurze zawsze można... Joanna Paweł - opinia (1) Korzystałem z oferty biura tłumaczeń Words Connect już kilkakrotnie. Były to... Paweł Karolina - opinia (1) Polecam usługi biura tłumaczeń. Potrzebowałam na szybko tłumaczenia, których... Karolina Karolina Jaroszewska - opinia (1) Bardzo miła, rzetelna obsługa, a tłumaczenie jak zawsze dostarczone na czas... Karolina Jaroszewska Patryk - opinia (1) Tłumaczyłem dokumenty samochodowe, dziękuje jeszcze raz za szybka pomoc .... Patryk