Nuno J. - opinia (1) Thank you guys for a very good job! It was great to meet you. Nuno J. Agnieszka S. - opinia (1) Bardzo dziękuję za profesjonalizm i bardzo uprzejmą obsługę. Na pewno... Agnieszka S. Rafał Pietruk - opinia (1) Witam! Jestem pod wrażeniem jakości jak i profesjonalizmu wykonania... Rafał Pietruk
Krystian - opinia (1) Potrzebowałem tłumaczenia z portugalskiego, jestem pozytywnie zaskoczony... Krystian Dominik - opinia (1) Doceniam firmę za elastyczność, dostosowują się do potrzeb klienta, jeśli... Dominik Agnieszka Szwoch - opinia (1) Polecam to biuro, szybka realizacja tłumaczenia i miła obsługa Agnieszka Szwoch Martyna - opinia (1) Dziękuję za profesjonalne tłumaczenie ustne na konferencji. Polecam Martyna Paweł - opinia (1) Konkretnie, szybko i w dobrej cenie. Paweł Leszek - opinia (1) Bardzo profesjonalny Tłumacz, tłumaczenia o czasie, rzetelnie, odpowiednia... Leszek Ola - opinia (1) Z usług p. Beaty Matysiak korzystałam już wielokrotnie (w zakresie tłumaczeń... Ola Joanna i Maciej - opinia (1) Potrzebowaliśmy pilnie tłumaczenia z j. polskiego na j. niemiecki. W kilku... Joanna i Maciej Karolina - opinia (1) Bardzo polecam to biuro, miła obsługa, szybko i sprawnie wykonane tłumaczenie. Karolina Jadwiga - opinia (1) Profesjonalnie, szybko i przyjemnie. Nic dodać, nic ująć :) Jadwiga Dagmara - opinia (1) Pani Beata jest osobą bardzo sympatyczną, rzetelną i bardzo profesjonalną.... Dagmara Anna - opinia (1) Współpraca z tłumaczką Beatą Matysiak zawsze przebiegała bezproblemowo.... Anna Rudi - opinia (1) Frau Matysiak ist amtlich eingetragene Übersetzerin und führt meine Aufträge... Rudi Jacek - opinia (1) Profesjonalna, szybka i bardzo miła Pani tłumacząca. Gorąco polecam Jacek Dorota - opinia (1) Bardzo szybka i profesionalna obsługa! Jakość na najwyższym poziome. Polecam! Dorota Michał - opinia (1) Polecam Panią Joanne Profesjonalnie i na czas:) Michał Paweł - opinia (1) Polecam Panią Joannę, doskonale dostosowała materiały szkoleniowe na język... Paweł