Christina - opinia (1) Bardzo szybka i przyjemna obsługa, tylko kilka dni oczekiwania Christina Irena - opinia (2) Super! Dobra usługa, polecam i dziękuję. Irena kk - opinia (1) Od lat robimy urzędowe tłumaczenia dokumentów u Pana Michała, pełen... kk
Aleksandra - opinia (1) Szybko, bardzo milo i niedrogo. Polecam Aleksandra Szymon - opinia (1) Usługa wykonana na czas na bardzo wysokim poziomie. Dobry kontakt. Przystępna... Szymon Michał - opinia (1) Tłumaczyli dla mnie dokumenty dziecka, bez zastrzeżeń, mogę polecić. Michał Zuzanna - opinia (1) Bardzo szybka i rzetelna obsługa, żadnych problemów z tłumaczeniem :) Polecam Zuzanna Arek - opinia (1) bardzo polecam, obsługa na bardzo wysokim poziomie Arek Katarzyna - opinia (1) Bardzo przemiła obsluga, tłumaczenie otrzymałam szybko, na czym bardzo mi... Katarzyna Marta - opinia (1) Potrzebowałam szybko tłumaczenia aktu urodzenia. Bardzo fachowa usługa i jakość. Marta Seweryn - opinia (1) Niska cena, szybkie tłumaczenia i przemiła obsługa Seweryn Diana - opinia (1) Obsługa na wysokim poziomie. Wszystko było szybko i poprawne. Gorąco polecam. Diana Felix - opinia (1) Polecam usługi. Miła obsługa i super jakość. Felix Zofia Czajkowska - opinia (1) Potrzebowałam tłumaczenia zgody na wyjazd dziecka za granicę. Usługę wykonano... Zofia Czajkowska Zenon - opinia (1) Bardzo dziękuję za pomoc w tłumaczeniu dokumentów do rejestracji auta Zenon Salim - opinia (1) super szybki i profesjonalny i na dodatek cena również dobra. Bardzo polecam. Salim Arturo - opinia (1) Trzykrotnie skorzystałem z tłumaczeń i zawsze było ok. Arturo Zuzanna - opinia (1) Zgłosiłam się z tłumaczeniem które nie zostało przyjęte w innych agencjach... Zuzanna Marta - opinia (1) Szybkość, jakość i kontakt na najwyższym poziomie. Marta Zuzanna Sulińska - opinia (1) Bardzo polecam, dobra jakość tłumaczenia, w przystępnej cenie, w dodatku... Zuzanna Sulińska