Jakub W. - opinia (1) Dokumenty szkolne z języka włoskiego pani tłumacz przetłumaczyła na czas i... Jakub W. Antonina L. - opinia (1) Tłumaczenie z języka francuskiego wykonane profesjonalnie i na czas. Polecam... Antonina L. Jonatan - opinia (1) Polecam. Szybko i taniocha. Bardzo profesjonalna obsługa. Jonatan
badland - opinia (1) Serdecznie polecamy usługi pani Polcyn. Bardzo szybka realizacja, dobra... badland Julia - opinia (1) Pani Pikus to profesjonalista z wieloletnim doświadczeniem. Tłumaczenie aktu... Julia Krzysztof Tomasz Łukowski - opinia (1) polecam!!! Dokumenty dostarczyłem w piątek - w poniedziałek były do odbioru... Krzysztof Tomasz Łukowski Sergii - opinia (1) Miałem zlecenie dla Angolu, szybkością wykonania tłumaczenia i ceną byłem... Sergii Marta - opinia (2) Pełen profesjonalizm, szybko, dokładnie, bardzo rzetelnie, a przy tym wysoka... Marta Malgorzata Halas - opinia (1) Pan Notariusch Lech Zaszewski jest osobą godną polecenia każdemu, komu zależy... Malgorzata Halas Grzegorz - opinia (1) Tłumaczenie wykonane w terminie, pełen profesjonalizm, miła obsługa Grzegorz Lidia - opinia (1) Polecam. Szybko, tanio i miło. Bardzo profesjonalna obsługa. Lidia Daria Bielińska - opinia (1) Szeroki zakres języków do tłumaczenia, szybki czas realizacji, miła obsługa,... Daria Bielińska Dima - opinia (1) wszystko jest tak, jak ma być!! Dima użytkownik - opinia (1) niestety nie polecam, tłumaczenie fatalne, z błędami w dodatku konieczność... użytkownik Janek - opinia (1) Bardzo miłe wrażenia. Polecam usługi tłumaczeniowe. Janek Wiesława - opinia (1) Doskonały kontakt, krótkie terminy realizacji, tłumaczenie bardzo dobrej... Wiesława Maciej B - opinia (1) Bardzo miła obsługa. Tłumaczenie otrzymałem bardzo szybko. Polecam. Maciej B Aleksa - opinia (1) Za profesjonalizm i miłą obsługę daję sześć gwiazdek. Aleksa Magda - opinia (1) Zdecydowanie najlepsze biuro tłumaczeń odznaczające się profesjonalizmem.... Magda Małgosia - opinia (1) Fachowa usługa, jakość i przyjemna obsługa klienta. Małgosia