Katarzyna Wiślińska - opinia (1) Szybko i profesjonalnie, tłumaczenie z języka angielskiego ma język polski,... Katarzyna Wiślińska Anna - opinia (1) Bardzo polecam, tłumaczenie otrzymałam przed czasem, a obsługa bardzo miła :) Anna Ola Myka - opinia (1) Ja polecam bo otrzymałam tłumaczenie szybciej niż zapowiadali. Ola Myka
Konrad - opinia (1) Polecam i bardzo dziękuję za szybką pomoc z tlumaczeniem przysięgłym i za... Konrad Edyta Popłońska-Szczepkowicz - opinia (1) Bardzo dobry i szybki kontakt mailowy, konkretna propozycja w przystępnej... Edyta Popłońska-Szczepkowicz Mirosław - opinia (2) Pani tłumaczka to sympatyczna osoba z profesjonalnym podejściem i... Mirosław Maksim - opinia (1) Byłem osobiście w biurze. Pracownicy bardzo mili, wycena przygotowana w ciągu... Maksim Tomasz - opinia (1) Rewelacyjne tłumaczenia symultaniczne na konferencji, jesteśmy bardzo... Tomasz Lidia - opinia (1) Dostałam tłumaczenie na język włoski dzień przed obiecanym terminem, bardzo... Lidia Piotr Jakimowski - opinia (1) Pani Barbara znana jest mi tylko z głosu i pracy. Cała współpraca on-line.... Piotr Jakimowski Eliza - opinia (1) Szybka obsługa i pełen profesjonalizm. Z tłumaczeniem tylko do Pana Andrzeja :) Eliza Agnieszka - opinia (1) Syn zadowolony, nawet nie czuje że się uczy. Nauka przez zabawę powoduje że z... Agnieszka Krzysztof - opinia (1) Tłumaczenie dokumentu w trybie pilnym zrealizowane wzorowo. Bardzo dobra i... Krzysztof Anita - opinia (1) na zajęciach dużo się dzieje, widoczne efekty nauczania, polecam kursy dla... Anita Michał - opinia (1) Mój syn chodzi na zajęcia językowe Teddy Eddie do Gerlangu i razem z żoną... Michał Christina - opinia (1) Bardzo szybka i przyjemna obsługa, tylko kilka dni oczekiwania Christina Irena - opinia (2) Super! Dobra usługa, polecam i dziękuję. Irena kk - opinia (1) Od lat robimy urzędowe tłumaczenia dokumentów u Pana Michała, pełen... kk Aleksandra - opinia (1) Szybko, bardzo milo i niedrogo. Polecam Aleksandra Szymon - opinia (1) Usługa wykonana na czas na bardzo wysokim poziomie. Dobry kontakt. Przystępna... Szymon