Arkadiusz - opinia (1) Bardzo szybko i profesjonalnie. Pani w biurze pomogła wybrać, jakie dokumenty... Arkadiusz Daniel - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta, atrakcyjne ceny oraz szybkie i rzetelne... Daniel Michał - opinia (1) Korzystam już po raz 3 i za każdym razem szybko, sprawnie i kompetentnie. Nic... Michał
Andeo - opinia (1) Jesteście kozak! Może trochę drogo, ale cena adekwatna do jakosci... Andeo Wojciech Gruszkiewicz - opinia (1) Jeśli szukacie porządnego biura i atrakcyjnych cen, to skorzystajcie z ich... Wojciech Gruszkiewicz Katarzyna - opinia (1) Zleciłam do tłumaczenia wyniki swoich badań. Dokumenty zostały przetłumaczone... Katarzyna Wiktoria - opinia (1) Polecam w 100% - Pani szczegółowo wyjaśniła sprawy związane z korekta... Wiktoria Kamil - opinia (1) Bardzo dziękuję za sprawne tłumaczenie dokumentów z Niemiec; Termin i cena... Kamil Paweł Smagalski - opinia (2) Polecam, szybko, sprawnie i profesjonalnie. Paweł Smagalski Stali klienci (2) Pani Ewa jest bardzo profesjonalna. Mila i pomocna. Bedziemy korzystac... Natalia Miotk Krzysztof - opinia (2) Zdecydowanie najsympatyczniejsza i najbardziej rzetelna tłumacz w... Krzysztof Jolanta - opinia (1) Jedyna firma, która wykonała dla mnie ekspresowo tłumaczenie! Cena bardzo... Jolanta Aleksandra - opinia (1) Bardzo polecam, tłumaczenie przysięgłe prawnicze dobrze wykonane, szybki... Aleksandra Agnieszka - opinia (1) Szybko wykonane tłumaczenie i profesjonalne podejście do klienta. Na pewno... Agnieszka Świetny kontakt-Gorąco polecam! (1) Jestem bardzo zadowolny-szczerze polecam. Krzysztof Marcin - opinia (1) Profesjonalne wykonanie tłumaczenia, elastyczna współpraca i przyjazny... Marcin wszystko OK! (1) wszystko przez telefon sprawnie polecam! jarek Szybko i tanio (1) Potrzebowałem tłumaczenia niemieckiego od ręki. Do Urzędu Miasta Gdyni jest... Marian Janina - opinia (1) Bardzo polecam, profesjonalna, szybka usługa i bardzo uprzejma obsługa ze... Janina Zadowolony klient - opinia (1) Trójmiejskie Centrum Tłumaczeń to rzetelne biuro, które w szybki i... Zadowolony klient