Wojciech - opinia (1) Bardzo rzetelna i wysoce profesjonalna tłumaczka. Jakość tłumaczeń zawiłych... Wojciech Katarzyna - opinia (1) Profesjonalna usługa, wszystkim serdecznie polecam. Katarzyna - opinia (1) Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Tłumaczenia zachowały wygląd zbliżony do...
Moge tylko polecic! (1) Moj problem podatkowy zostal szybko zalatwiony po doslaniu przeze mnie... Fedorka Polecam. Najszybciej w Gdyni (2) Szukałem we wielu biurach pomocy z dokumentami od ręki. Wszędzie... Damian Polecam! (1) Szybko i rzetelnie! Gorąco polecam! Pozdrawiam. Maciej Dobrze załatwiona sprawa (1) Przede wszystkim konkretnie wykonana robota. Pani z obslugi bardzo mila i... Andrzej Ziemiańczuk Tłumacz oraz lektor warty polecenia! (1) Serdecznie polecam firmę „Alena Kirowska”. Wszystko da się załatwić bez... Franciszek Polecam! (1) Tłumaczenia najwyższej jakości i zawsze na czas. Gorąco polecam. Lena tłumacz (1) Współpracuję z panią Katarzyną od 2 lat , gdybym miała ten czas podsumować... Agnieszka Solidna firma (1) Solidnie i życzliwie wykonują usługi, na wysokim profesjonalnym poziomie.... Maria Profesjonalny tłumacz (1) Bardzo dobra jakoś i wykonanie pracy. Atrakcyjne stawki dokumentów. Dobra... Klient bardzo szybko i rzetelnie (1) Bardzo szybko i rzetelnie przeprowadzone tłumaczenie, także skomplikowanych... Monika R Opinia o Skrivanek (1) Tłumaczenie wykonane tak jak chciałem. Wszystko terminowo. Obsługa bardzo... Łukasz Piepiórka polecam usługi tej firmy (1) Miałem niedawno przyjemność korzystać z usług firmy Skrivanek. Tłumaczenie na... Robert Mąkowski Polecam (2) Polecam to biuro. Szybkie tłumaczenie papierów do auta. Krzysiek profesjonalizm - polecam!!! (1) Polecam !!! Profesjonalne podejście do klienta - wysoka jakość, terminowość,... Marzena bolecam (1) bolecam 10/10 bdb firma tlumaczeni witam Doskolale tlumaczenie dokumentow (3) Pani Dorota jest doskonala tlumaczka. Dostepne ceny, szybka usluha i... Richard Szybko, profesjonalnie i solidnie. Polecam (2) Bardzo dobra współpraca i efekt. Szybko, profesjonalnie i solidnie. Polecam Mariusz