Polecam Panią Tłumacz (2) Niezwykle miła i profesjonalna Pani tłumacz. Tłumaczenie bardzo dobre... Martyna Anna - opinia (2) Tłumacz bardzo profesjonalny, rzetelny, terminowy. Polecamy! BTS Biuro... Anna Szybko i profesjonalnie (1) Bardzo polecam. Szybko, profesjonalnie, bardzo dobry kontakt. Natalia J.
Polecam (1) Rozliczałam podatek z Norwegii za rok 2015 oraz 2016 w firmie MultiNOR.... Magdalena Mezgier tłumaczenie przysięgłe j. ang (1) Bardzo szybko, profesjonalnie, w miłej atmosferze. Korzystna cena. Polecam :) Aleksandra szybka, profesjonalna usługa w dobrej cenie (2) Z Panią Rajewską współpracuję od 3 lat. Polecam tą panią za fachowość,... Beata Rozmowa telefoniczna (2) Dziekuje za mila rozmowe z Panią Ania ktora odpowiedziala na kazde pytanie ,... Marta tanio i szybko (1) Polecam firmę Bańko Tłumaczenia Gdańsk ( http://bankotlumaczenia.pl ). Bardzo... kasia super (1) Super firma. Tłumaczenie ( oryginały) dostałem po 26h od wysłania skanów a... Karol Streszczenie pracy magisterskiej (1) Szybko, przyjemnie i bezproblemowo, jak na XXI w przystało :) Ceny w sam raz... n. tlumaczenie (3) Polecam. Profesjonalnie i szybko tlumaczone dokumenty niezbedne do... Wojtek Tlumaczenie dokumentow z j.szwedzkiego na j.polski (2) Szybka profesjonalnie wykonana usluga przez p. Malgorzte Grabarzyk... Lidia Zdyrska-Nilsson solidny tłumacz (1) Bardzo wysoko oceniam usługi Pana Krzysztofa, ponieważ wykazuje się nie tylko... Bożena Iga Musial - opinia (1) Pani Weronika jest swiadczy uslugi tlumaczeniowe na najwyzszym poziomie,... Iga Musial świetnie wykonane tłumaczenia (1) Jestem bardzo zadowolony z pracy biura. Tłumaczenie zostało zrealizowane na... Adam rozliczenie podatku (1) zalatwiaja wszystko online i rozliczalem juz z nimi podatek za zeszły rok,... jarekWA. polecam (1) jestem zadowolona z jakosci tych uslug, rozliczam sie od paru lat i wszystko... daga 100% godna polecenia (1) Ekspresowe i bardzo dokładne tłumaczenie dokumentów na język szwedzki... Joana Krzysztof Wiśniewski - tłumacz przysięgły jęz. niemieckiego (1) Szybkie tłumaczenie i bardzo wysoka jakość usługi. Wysoka kultura pracy i,... Radosław Biskup Zawyżone ceny (1) Kłamią, przez telefon mówią np. 90zł a kiedy dochodzi do realizacji cenę... Anna