Norweski -super (1) Z czystym sumieniem mogę polecić kursy tego biura tłumaczeń. Przyznam ze... Michalina Polecam , nie mialem lepszego tlumacza do tej pory (1) Polecam tego tlumacza Adam Szybko i tanio otrzymane tlumaczenia (1) biuro enigma znalazlem przypadkiem, tlumaczenie dostalem bardzo szybko jestem... Piotr
Solidne biuro (1) Prowadzę firmę budowlana i biuro ASNOR tłumaczyło mi już pare razy rożnego... Marek nie mam większych zastrzezen, solidnie (1) mieszkam od paru lat w Norwegii, pracuje tam. W norwegii jest tak ze urzad... pit Solidnie i od ręki (1) Polecam, tłumaczenia dokumentów samochodu od ręki. Jan Tłumaczenia dokumentów do ślubu (1) Pani Weronika tłumaczyła nasze dokumenty przed i po ślubie. Jest bardzo... Anna i Paul NIE POLECAM (1) Tłumaczenie w miarę przystępne, ale zachowanie właścicielki żenujące. Od pół... ta pani wie kto Wspaniałe (1) Jestem zachwycona.Wszystko perfekcyjnie przetłumaczone, w miłej atmosferze ,... Natalia kowalska Warto skorzystać (1) Szybko, sprawnie i bezbłędnie ! No i z ceną również można się porozumieć.... Tomasz POLECAM (1) Jak najbardziej polecam tą Panią! Wszystko szybko, sprawnie i w przyjaznej... Michel81 Dziękuje ! Jestem bardzo zadowolona (1) Dziękuje bardzo! Szybko i dokładnie ! polecam ... napewno jeszcze skorzystam... Sylwia Zdecydowanie polecam ! (1) Zlecenie wykonane szybko w konkurencyjnej cenie. Marek Jestem w pełni zadowolona (1) Dokumenty wysłane mailem, błyskawiczna wycena wstępna, szybko przetłumaczone,... Danuta PROFESJONALIZM USŁUG (1) Duża zaleta - możliwość przesyłania dokumentów do tłumaczenia także przez... PIO Polecam (1) Szybko tanio i solidnie.jestem bardzo zadowolony. wojtek Polecam! (1) Skorzystałam z usług biura tłumaczeń już kilkakrotnie i jeszcze nigdy się nie... Julia dokumenty (1) Profesjonalnie i rzetelnie, po prostu pozytywnie Klient Tanio i szybko (1) Polecam. Bardzo dobra cena, bardzo szybko wykonane tłumaczenie oraz bardzo... Alice Profi! (1) Świetny kontakt. Pełen profesjonalizm. Dobra cena. Polecam! Piotr