super (1) Szybki czas realizacji, bardzo profesjonalnie i szybki kontakt. Bardzo... Deepak Solidny partner, polecam (1) Na stałe współpracuję z Panią Basią Rogińską. Jestem zadowolona praktycznie z... stała klientka Polecam (1) Bardzo rzetelna i profesjonalna obsługa. Usługa wykonana ekspesowo na czym... Evelina I.
Gabriela - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonanych tłumaczeń. Profesjonalnie, solidnie i... Gabriela Emilia - opinia (1) Bardzo atrakcyjne ceny, tłumaczenie gotowe w bardzo krótkim czasie, wysyłka... Emilia Dokumenty samochodu. (1) Tłumaczenie zajęło Panu ok 30 minut, od ręki! Szybko, konkretnie, pełen... Piotr Zadowolony (1) Współpracuje z Biurem Tłumaczeń BigLetter od ponad 4 lat. Nigdy nie zawiedli.... Norbert Quick and good job (1) Made quick translation from Ukrainian to Polish. Very quickly. Thanks Alexey Opinia (1) Polecam firmę, tłumaczenie dokumentów wykonane szybko i rzetelnie. Mariusz Szybko i niedrogo (1) Jestem pod wrażeniem, ekspresy bez dopłaty i bez VAT, wszystko załatwiłem... Stanisław Łasoń Polecam !! (2) Rzeczowo, miło, szybko i rzetelnie. Pełen profesjonalizm i wszystko w... Tomasz Biuro Tłumaczeń BigLetter (1) Super obsługa. Zlecenia oddawane w terminie. Tłumaczenia wykonywane... Agnieszka Zdecydowanie polecam! (1) Kilkakrotnie korzystałam z usług tego biura i za każdym razem byłam bardzo... Hanna G.W. Szybko i profesjonalnie (1) Bardzo zadowolony jestem z tłumaczenia technicznego jakie zleciłem pani... Marek Gorąco polecam współpracę z p. Pawłem (1) Współpraca na bardzo wysokim poziomie, zwłaszcza jeśli chodzi o szybkość... Tomasz Markun Klient - opinia (1) ostatnio pomogła mi Pani bardzo fachowo, dzięki czemu mam porządek w... Klient Szybko, tanio i przemiło (1) Miło, szybko, tanio i jak zawsze profesjonalnie! Bardzo dziękuję Panie Pawle,... Joanna Szczerze Polecam (1) Jestem bardzo zadowolony. Obsługa bardzo profesjonalna, dokumenty... Karol Polecam (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Tłumaczenia są dokładne i dostarczane... Paweł A. Tłumacz godny polecenia (1) Pani Maria tłumaczyła wiele dokumentów dla mnie oraz mojej rodziny.... Kamila de Jager