Olek - opinia (1) bardzo szeroki zakres tłumaczeń za godziwe wynagrodzenie, lecz teksty bardzo... Olek pozytywna (1) Szybko i sprawnie. Pełna fachowość. Polecam. Ela MAJAR Biuro Tłumaczeń Specjalistycznych (1) Pani Katarzyna wykonuje tłumaczenia na wysokim poziomie, starannie i zgodnie... Agnieszka Rudolf
Polecamy (1) Tłumaczenie wykonane rzetelnie i terminowo, polecamy Biuro Tłumaczeń Martext Polecamy (1) Szczerze polecamy Panią Katarzynę, jako sprawnego, rzetelnego i bardzo... Biuro Tłumaczeń LINGO profesjonalnie (2) tłumaczka z pasją, uwielbia swoją pracę i to się czuje, korzystam z jej usług... Biuro Tlumaczen w Warszawie Opinia jak najbardziej pozytywna (1) Pani Katarzyno to pełna profesjonalistka i to w całym tego słowa znaczeniu.... Karolina Polecam (2) Bardzo dobry tłumacz, ceny bardzo dobre, szybki realizacja. Polecam gumiś Polecam z czystym sumieniem takie profesjonalistki. (1) Korzystałem z usług TCT (X/XI.2014) w zakresie tłumaczenia dokumentów oraz... Darek Najtaniej, najszybciej w Gdyni. (1) Najtaniej, najszybciej w Gdyni. Tomasz Polecam tłumaczenia z arabskiego (1) Pan Antoni Siejek na pewno godny polecenia tłumacz :). Elżbieta Kurs języka szwedzkiego, Biuro Tłumaczeń eContext (1) Uczę się języka szwedzkiego w eContext. Polecam, sympatyczny kontakt z... Piotr Biuro Tłumaczeń eCONTEXT (1) Polecam. Korzystałem z usług biura w zakresie tłumaczeń na język niemiecki i... Jerzy Nauka języka arabskiego, skutecznie (1) Polecam Biuro Tłumaczeń ECONTEXT Antoni Siejek do nauki języka arabskiego.... Maria Profesjonalne biuro tłumaczeń (1) Polecam współpracę z tłumaczem arabskiego z Biura Tłumaczeń ECONTEXT.... Andrzej Polecam tlumaczenia z języka arabskiego (1) Profesjonalnie, szybko i w przystepnej cenie. Anna W 100 % MOGĘ ZAŚWIADCZYĆ O JAKOŚCI TŁUMACZEŃ (1) Z racji wieloletniej współpracy mogę polecić Państwu usługi świadczone przez... WIELOLETNI KLIENT Serdecznie polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi. Szybko i bezproblemowo pomimo... Maria W. Zdecydowanie polecam (1) Solidnie, szybko i sprawnie. Ceny za tłumaczenia niższe niż w innych biurach.... Jakub szybko, sprawnie i dokładnie (1) nie ma ścisłych godzin urzędowania-Pan bardzo elastyczny :)sprawnie i rzetenie Karo