Rewelacyjna! (1) Korzystam z usług tego biura od kilku lat, przemiła pani Marta jest... Renata nie polecam (1) Zlecenie nie oddane w terminie mimo wpłacenia zaliczki. Brak jakichkolwiek... Wojtek dokladnie i na wczoraj (1) Techniczne,medyczne offshorowe i ladowe. Szybko,dokladnie i niedrogo. Polecam Mariusz
Gorąco polecam! (1) Pilnie potrzebowałem tłumaczenia dokumentów samochodowych. Biuro sprawdziło... Kamil Profesjonalizm (1) W tłumaczeniu chodzi o to, żeby oddać nie tylko treść ale i myśl zawartą w... Piotr Masny PROFESJONALNE USŁUGI (1) Korzystam z usług biura Gerlang od roku. Tłumaczenia wykonane są zawsze... Aleksandra Polecam (1) Zdecydowanie polecam firmę Gerlang. Miła obsługa, szybkie terminy realizacji,... Justyna sympatycznie i profesjonalnie (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. W moim przypadku, (dokumenty... Krystyna Walewska Polecam! (1) Polecam! Tłumaczenie wykonane szybko (tego samego dnia), bezbłędnie i w... Andrzej Współpraca w zakresie tłumaczeń (1) Może się wydać zbyt "kolorowe", że ocena jest na "6" bez minusów- p. Ewa... Bożena Sykucka Polecam (1) Zdecydowanie TAK. Tłumaczenia redagowane przez Panią Sroczyńską są godne... DB Profesjonalne usługi (1) Tłumaczenia wykonane solidnie i w terminie; przystępne ceny i terminy dogodne... Stała klientka Profesjonalny tłumacz przysięgły (1) Szybko, tanio, profesjonalnie. Możliwość umówienia się na dogodne terminy.... K.R. szybka realizacja - rozsądna cena (1) Polecam- realizacja zlecenia była szybka, cena rozsądna i miły kontakt. Na... Ola Szybko, profesjonalnie i miło :) (1) Miałam pilne tłumaczenie i tylko tutaj udało mi się wszystko załatwić i to w... Beata Bez zarzutu (1) Tłumaczenie w pełni profesjonalne, bardzo szybkie i w przystępnej cenie. Z... Monika Tłumaczenie przysięgłe (1) Bardzo miła obsługa, świetne podejście do klienta; bardzo łatwy i przyjemny... Zuzanna S. Jak dla mnie bomba (1) Profesjonalnie, szybko, od ręki... i najważniejsze bez pośredników! Dużo... Jan K. Oszukują! (1) Nie polecam zostałem skasowany podwójnie za tłumaczenia. Raz 60zł, drugi raz... Andrzej Nigdy więcej!!! (1) Nieprofesjonalny tłumacz jezyka niemieckiego, nie umie dobrać fachowych słów,... klientka z Gdyni