Tłumaczenie przysięgłe (1) Bardzo miła obsługa, świetne podejście do klienta; bardzo łatwy i przyjemny... Zuzanna S. Jak dla mnie bomba (1) Profesjonalnie, szybko, od ręki... i najważniejsze bez pośredników! Dużo... Jan K. Oszukują! (1) Nie polecam zostałem skasowany podwójnie za tłumaczenia. Raz 60zł, drugi raz... Andrzej
Nigdy więcej!!! (1) Nieprofesjonalny tłumacz jezyka niemieckiego, nie umie dobrać fachowych słów,... klientka z Gdyni Dokumenty samochodu (1) Potwierdzam, że wykonanie tłumaczenia odbywa się błyskawicznie i w dodatku w... Marcin Ja tam jestem bardzo zadowolony !!! (1) Jestem bardzo zadowolony z tej firmy i korzystam z jej usług od dawna, powiem... Andrzej Tłumacz przysięgły języka angielskiego wart polecenia!!!! (1) Bardzo dobry kontakt. Tłumaczenia wykonane bardzo szybko i solidnie. Jeśli... E.P. szybkie tłumaczenie (1) pewnie można taniej ale fachowo doradzono lepsze rozwiązanie, pozornie koszt... Krzysztof wyjątkowo rzetelna i solidna firma! (1) najwyższa nota za szybką i fachową usługę BCM polecam! (1) Bardzo profesjonalne biuro. Tłumacze mili i doświadczeni. Potrzebne mi pismo... Doris tak trzymać (1) Zlecone, wykonane, zaplacone. Nic wiecej nie potrzebuję Piotr Godne polecenia biuro (1) Witam musiałam napisać też na forum w biurze za obsługę już dziękowałam,... Agnieszka polecam (1) Bardzo polecam, miło, szybko, przyzwoita oferta. Na pewno jeszcze nie jeden... Tomasz Monika - opinia (1) Tłumacz godny polecnia, wszystkie dokumenty przygotowane na czasi rzetelnie.... Monika Gorąco polecam (1) Tłumaczenie wykonano terminowo, bardzo dobry kontakt. Polecam Adam Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolony z realizacji zlecenia. Szybko, dokładnie,... MD Polecam!!!! (1) Serdecznie polecam panią Katarzynę Balińską. Terminowość i pełny... MichMa Polecam (1) Wsapniała współpraca. Jestem bardzo zadowolona z tłumaczeń Pani Katarzyny.... Natalia Anastazja Buttitta - opinia (1) Wielki profesjonalizm. Świetne przygotowanie Pani Balińskiej. Anastazja Buttitta Anna - opinia (1) Terminowo, szybko, starannie. Jak najbardziej polecam Anna