Błędy w tłumaczeniu (1) Niestety nie polecam tłumaczeń Alicji Gawełczyk ze względu na podstawowe... Użytkownik English Translations Perfectly Good / Limanova / Malopolska (1) In my opinion , High perfection and artistry . I am not relatives neither... Teresa Okoniewicz Profesjonalizm w tłumaczeniach (1) Artur Lawrenc – świadczę usługi rewizji finansowej i inne usługi... Artur Lawrenc
Polecam bardzo (1) Bardzo dobry kontakt z klientam, szybka realizacja, mobilność. Gorąco polecam. szymon krzeczkowski Wysoka jakość tłumaczeń (1) Międzynarodowa firma konsultingowa Totalserve (Polska) Sp. z o.o. korzysta z... Richard Wernick Najlepsze biuro tłumaczeń w Rumii (1) Profesjonalnie, szybko i nie drogo. Polecam!!! A.W. Szybko i sprawnie (1) Bardzo miły kontakt. Szybko i sprawnie. Tak jak powinno być. LS Dobre biuro (1) Miła obsługa, bez zastrzeżeń :) Marlena Bez zarzutu (1) W każdym wymiarze magda Łukasz - opinia (1) Polecam biuro tłumaczeń jak i biuro rejestracji pojazdów Profesjonalna... Łukasz solidnie i szybko (1) Bardzo dobry kontakt, szybkie przetłumaczenie, niewygórowana cena. Polecam Zdzisław rewelacyjna tłumacz (1) Polecam Panią Joannę Kwapińską, szybka realizacja, przystępne ceny, sprawna... vicina Polecam (1) Bardzo miły pan, profesjonalne a zarazem bardzo ludzkie podejście do klienta.... Małgosia Super szybko i sprawnie. (1) Panią Marię polecił mi kolega który też miał bardzo pozytywne doświadczenia.... Emil POLECAM WSZYSTKIM DOBRA FIRMA (1) Doskonała firma, kupiłem auto i nie wiedząc co dalej zadzwoniłem, załatwili... Sebastian tłumaczenia (1) polecam bardzo, fachowe i rzetelne wykonanie tłumaczenia, doradztwo,... Anna Bargielska jestem zadowolona (2) Jestem zadowolona z usług firmy. Polecam. Anna zalecam ostrożność, ale firma nie jest zła (1) Tłumaczenie wykonane szybko, ale niestety nie zadowoliło mnie pod względem... Jacek Profesjonalne biuro (1) Rzetelna obsługa, fachowość, bardzo dobra jakość tłumaczeń, terminowość i... Dorota Rzetelne biuro tłumaczeń, (1) Polecam zdecydowanie, profesjonalna obsługa, krótkie terminy, dobra cena Katarzyna