Nie polecam (1) Zlecone tłumaczenie wykonane niedbale i z błędami; osoba niezorganizowana i... Dariusz Andryka Polecam! (1) Szybko, fachowo i bez problemu, polecam. Piotrek Tłumaczenie przysięgłe (1) Jak najbardziej polecam. Miła i profesjonalna oobsługa Dobra cena oraz szybka... Magdalena Glina
SUPER (1) Polecamy usługi pani Ewy,bo warto tanio i szybko!!! Magda Patoka Usługi profesjonalne (1) Tłumaczenie zamówiłam drogą telefoniczną.Od wysłania maila ze zdjęciem dowodu... Kinga Ł. POLECAM (2) Korzystam z usług p. Michała od dłuższego czasu. Nigdy nie zawiodła mnie... Zdzisława Polecam z przekonaniem. (1) Polecam usługi - pełen profesjonalizm, rzetelność i terminowość. JarekK bardzo dobry tłumacz (1) Polecam tłumaczenia pana Adama, wszystkie wykonywane bezbłędnie i zawsze na... Katarzyna Chęcińska Tlumaczyłem dzis dokumenty od samochodu i powiem ze bylem mile zaskoczony szybko, sprawnie i najwazniejsze w przystepnej cenie (1) Tlumaczyłem dzis dokumenty od samochodu i powiem ze bylem mile zaskoczony... Piotr NIESŁOWNA FIRMA..NIE POLECAM!! (1) skorzystalam z uslug tej firmy bo zalezaol mi na czasie,pisza ze wykonuja... anna Polecam (1) Szybko,profesjonalnie no i oczywiście przystępne ceny.Pozdrawiam i dziękuje. krzysztof Profesjonalne biuro (1) Dokumenty tłumaczą w dwóch prędkościach. Szybko oczywiście drożej, jeśli... Piotrek W. Rewelacyjny Serwis!!! Goraco Polecam! Szybko/ Dokladnie/Pierwsza Klasa! (1) Ja mieszkam od 8 lat w USA na Florydzie. Potrzebowalam przetlumaczenia... Edyta Miller DROGO-NIE POLECAM (2) DOKUMENTY SAMOCHODOWE SZYBKO,ALE BARDZO DROGO. ZA TEN SAM KOMPLET W INNYM... TOMASZ Polecam! (1) Od kilku tygodniu korzystam z uslug p.Agnieszki.tlumaczylam kilka dokumentow... Mirka H. polecam innym tłumaczom do współpracy (1) Bardzo dobry kontakt z osobami prowadzącymi biuro, płatności zawsze na czas,... d Profesjonalna obsługa (1) Jak wyżej. Wykonali dla mnie tłumaczenie mojej pracy naukowej na język... Maciej G. bardzo solidnie (1) solidnie, tanio i super szubko .Polecam wszystkim . Barbara M Chodziłam na zajęcia indywidualne (1) Jestem zadowolona z poziomu nauczania, zajęcia dużo mi dały do matury i... Ewa Polecam !!! (1) Jak najbardziej polecam to biuro. Szybko i sprawnie wykonali tłumaczenie... Maras