Polecam!!! (1) Bardzo mocno polecam Panią Kasię!!! Profesjonalna tłumaczka. Na pewno jeszcze... Małgorzata Polecam! (1) Sprawnie i szybko - usługa godna polecenia. Małgorzata oki (1) Szybko i sprawnie,rewelacja. Mari
fachowość (1) korzystam z usług tego tłumacza od wielu lat, doceniam fachowość i rzetelność... Klientka Ocena usługi. (1) Profesjonalnie i szybko. A. Wiśniewska Polecam! (1) Usługa wykonana profesjonalnie,dobrze i szybko. Witek HENIO - opinia (1) Bardzo sympatyczna, sumienna oraz słowna.Tłumaczenia wykonuje dokładnie bez... HENIO GO EAST (1) Nowa firma gorąco polecam. gd. Tłumaczenie ustne (1) Nic dodać, nic ująć. Świetne podejście do klienta, łatwy kontakt, tłumacz... Anna S. Tłumacze (1) Polecam wszystkim usługa zrealizowana sprawnie i szybko. Danuta Polecam (1) Korzystałem z usułg p. Krzysztofa w wymiarze tłumaczenia przysięgłego... MR Super.Bardzo polecam. (1) Miałam wczoraj okazję korzystać z usług tego Pana. Polecam wszystkim.... Beata Abram... Odpowiedź LS LINGUA odnośnie komentarza p. Alicji (1) Rzeczywiście, podobna sytuacja miała miejsce i jest nam z tego powodu bardzo... Zespół LS LINGUA To była jakaś porażka!!! (2) Dokument oddawałam w poniedziałek (19.03) miałam do odbioru w czwartek. Kidy... Alicja Polecam (1) Zleciłem tłumaczenie dokumentów referencyjnych z języka polskiego na norweski... Wojciech D. Wszystko ok (1) Pani Alicja bardzo rzeczowa i sympatyczna. Tłumaczenia w terminach i bez... Wojciech Iżyk Skorzystałam pierwszy raz i będę kontynuować. (1) Korekta tekstu została zrealizowana rzetelnie, szybko, w bardzo przystępnej... JS Szybko, rzetelnie, uczciwie (1) Usługa wykonana zgodnie z umową, szybko, rzetelnie i uczciwie. Polecam... Alkioneus Profesjonalnie, polecam (2) Usługa wykonana terminowo, tekst specjalistyczny przetłumaczony został na... Piotr Polecam! (1) Bardzo dobre merytorycznie tłumaczenie w przystępnej cenie Maja Siemieniuk