Dokumenty samochodu (1) Potwierdzam, że wykonanie tłumaczenia odbywa się błyskawicznie i w dodatku w... Marcin Ja tam jestem bardzo zadowolony !!! (1) Jestem bardzo zadowolony z tej firmy i korzystam z jej usług od dawna, powiem... Andrzej Tłumacz przysięgły języka angielskiego wart polecenia!!!! (1) Bardzo dobry kontakt. Tłumaczenia wykonane bardzo szybko i solidnie. Jeśli... E.P.
szybkie tłumaczenie (1) pewnie można taniej ale fachowo doradzono lepsze rozwiązanie, pozornie koszt... Krzysztof wyjątkowo rzetelna i solidna firma! (1) najwyższa nota za szybką i fachową usługę BCM polecam! (1) Bardzo profesjonalne biuro. Tłumacze mili i doświadczeni. Potrzebne mi pismo... Doris tak trzymać (1) Zlecone, wykonane, zaplacone. Nic wiecej nie potrzebuję Piotr Godne polecenia biuro (1) Witam musiałam napisać też na forum w biurze za obsługę już dziękowałam,... Agnieszka polecam (1) Bardzo polecam, miło, szybko, przyzwoita oferta. Na pewno jeszcze nie jeden... Tomasz Monika - opinia (1) Tłumacz godny polecnia, wszystkie dokumenty przygotowane na czasi rzetelnie.... Monika Gorąco polecam (1) Tłumaczenie wykonano terminowo, bardzo dobry kontakt. Polecam Adam Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolony z realizacji zlecenia. Szybko, dokładnie,... MD Polecam!!!! (1) Serdecznie polecam panią Katarzynę Balińską. Terminowość i pełny... MichMa Polecam (1) Wsapniała współpraca. Jestem bardzo zadowolona z tłumaczeń Pani Katarzyny.... Natalia Anastazja Buttitta - opinia (1) Wielki profesjonalizm. Świetne przygotowanie Pani Balińskiej. Anastazja Buttitta Anna - opinia (1) Terminowo, szybko, starannie. Jak najbardziej polecam Anna Polecam!!! (1) Bardzo mocno polecam Panią Kasię!!! Profesjonalna tłumaczka. Na pewno jeszcze... Małgorzata Polecam! (1) Sprawnie i szybko - usługa godna polecenia. Małgorzata oki (1) Szybko i sprawnie,rewelacja. Mari fachowość (1) korzystam z usług tego tłumacza od wielu lat, doceniam fachowość i rzetelność... Klientka