Świetne biuro (1) Szybko, tanio i solidnie. Polecam! Klient Oleg Bielokon - opinia (1) Polecam!!!! Oleg Bielokon Pełen profesjonalizm, (1) a do tego ekspresowa realizacja. Polecam! Z pewnością skorzystam ponownie. AM
Szybko, solidnie i niedrogo (1) Od ponad 5 lat jestem klientem biura Linguatech.pl Tłumaczę głównie dowody... Paweł Marczak Pieniądze wyrzucone w błoto. (2) Szczerze odradzam korzystanie z tego "biura tłumaczeń". Tłumaczenie wykonane... Klient KURSY JĘZYKA ANGIELSKIEGO (1) Współpracuję Z Panem Jarkiem Od 4 Lat I Nie Zawiodłem Się !! Korzystałem... KLIENT 123mat - opinia (2) Znakomita obsługa. Dobre ceny. Fachowość. Miła atmosfera. Profesjonalizm.... 123mat serdecznie polecam :) (1) Błyskawicznie przetłumaczone zlecenie, profesjonalny i bardzo sympatyczny... Bobik57 Miły kontakt (1) Tłumaczenie zrobione bardzo szybko, profesjonalne tłumaczenie, miły kontakt.... Tomasz Nowik Agnieszka - opinia (1) Profesjonalne, wysokiej jakości usługi. Realizacja w terminie. Sympatyczna... Agnieszka tłumacz (1) Profesjonalizm ,terminowość,przystępne ceny jarek Adam - opinia (1) Tłumaczenie przysięgłe wykonane szybko i bez zastrzeżeń. Ceny w normach... Adam POLECAM (1) korzystałam z usług tej firmy i jestem bardzo zadowolona! załatwienie... Krystyna Serdecznie polecam (1) Pani Milowicz w kontaktach biznesowych jako tłumacz cechuje sie... Konrad i Alicja Magda - opinia (1) Szeroka oferta usług, profesjonalizm (jestem 100% zadowolona z tłumaczeń z... Magda Profesjonalizm w 100% (1) Szybko, miło, fachowo. Również skorzystam jeszcze wiele razy. Polecam. Anna S Keep up the good work!!! (1) We wrześniu 2013 r. podjęliśmy współpracę z firmą BigLetter z siedzibą w... SERWIS-KLIMA GODNI POLECENIA (1) GORĄCO POLECAM BIURO TŁUMACZEŃ BIGLETTER. REWELACYJNY ZESPÓŁ MŁODYCH LUDZI.... ANNA Szybko ale przede wszystkim poprawnie (1) Zleciłem tłumaczenie dokumentów z UK. Czas realizacji był rozsądny, a ceny... tomasz polecam (1) szybko, tanio, bezproblemowo klientka 2013