Keep up the good work!!! (1) We wrześniu 2013 r. podjęliśmy współpracę z firmą BigLetter z siedzibą w... SERWIS-KLIMA GODNI POLECENIA (1) GORĄCO POLECAM BIURO TŁUMACZEŃ BIGLETTER. REWELACYJNY ZESPÓŁ MŁODYCH LUDZI.... ANNA Szybko ale przede wszystkim poprawnie (1) Zleciłem tłumaczenie dokumentów z UK. Czas realizacji był rozsądny, a ceny... tomasz
polecam (1) szybko, tanio, bezproblemowo klientka 2013 Rewelacyjna! (1) Korzystam z usług tego biura od kilku lat, przemiła pani Marta jest... Renata nie polecam (1) Zlecenie nie oddane w terminie mimo wpłacenia zaliczki. Brak jakichkolwiek... Wojtek dokladnie i na wczoraj (1) Techniczne,medyczne offshorowe i ladowe. Szybko,dokladnie i niedrogo. Polecam Mariusz Gorąco polecam! (1) Pilnie potrzebowałem tłumaczenia dokumentów samochodowych. Biuro sprawdziło... Kamil Profesjonalizm (1) W tłumaczeniu chodzi o to, żeby oddać nie tylko treść ale i myśl zawartą w... Piotr Masny PROFESJONALNE USŁUGI (1) Korzystam z usług biura Gerlang od roku. Tłumaczenia wykonane są zawsze... Aleksandra Polecam (1) Zdecydowanie polecam firmę Gerlang. Miła obsługa, szybkie terminy realizacji,... Justyna sympatycznie i profesjonalnie (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. W moim przypadku, (dokumenty... Krystyna Walewska Polecam! (1) Polecam! Tłumaczenie wykonane szybko (tego samego dnia), bezbłędnie i w... Andrzej Współpraca w zakresie tłumaczeń (1) Może się wydać zbyt "kolorowe", że ocena jest na "6" bez minusów- p. Ewa... Bożena Sykucka Polecam (1) Zdecydowanie TAK. Tłumaczenia redagowane przez Panią Sroczyńską są godne... DB Profesjonalne usługi (1) Tłumaczenia wykonane solidnie i w terminie; przystępne ceny i terminy dogodne... Stała klientka Profesjonalny tłumacz przysięgły (1) Szybko, tanio, profesjonalnie. Możliwość umówienia się na dogodne terminy.... K.R. szybka realizacja - rozsądna cena (1) Polecam- realizacja zlecenia była szybka, cena rozsądna i miły kontakt. Na... Ola Szybko, profesjonalnie i miło :) (1) Miałam pilne tłumaczenie i tylko tutaj udało mi się wszystko załatwić i to w... Beata Bez zarzutu (1) Tłumaczenie w pełni profesjonalne, bardzo szybkie i w przystępnej cenie. Z... Monika