Mariusz - opinia (1) Szybko, sprawnie, kompetentnie! Bardzo miła i pomocna obsługa;) Mariusz tak jak być powinno (1) Postawiony przez los w podbramkowej sytuacji właśnie tu znalazłem... Piotr Anna - opinia (1) polecam wszystkim Anna
Tłumaczenia dokumentów w dobrej cenie !!! (1) Polecam serdecznie skorzystanie z usług tej firmy,sprowadziłem auto i... Grzegorz super (1) tłumaczenie na czas, bardzo życzliwa Pani, przystepna cena. Polecam!! Magda Więcław Deepak (2) Polecam! iapain Fachowość, szybkość, atrakcyjne ceny - polecam... (2) Z usług biura tłumaczeń POL-ITAL skorzystałem we wrześniu, praktycznie jedyne... Jacek Anna Rożek - opinia (2) Profesjonalne i terminowe tłumaczenie umowy. Wielki plus. Anna Rożek Simply the best! (1) Mogę polecić usługi Pani Doroty każdym. Moja firma korzysta z jej biura od... Richard Wernick marek - opinia (1) same pozytywne wrażenia, terminowo, bardzo dobry kontak marek Wspaniale !!!! (1) Dziękujemy za tłumaczenie podczas naszego ślubu oraz za przetłumaczenie... Hanna & Jack Profesjonalna, szybka obsługa (1) Tłumaczenia zawsze odbieram w umówionym terminie. Jakość usług bez... Ilona Mirska Szczerze polecam (1) Pełen profesjonalizm i rzetelność. Justyna Kulpa super lektorzy! (1) Wszystkim gorąco polecam, lektorzy naprawdę extra, a zajęcia miałam dokładnie... Nikita Zdecydowanie polecam (1) Polecam usługi Supernovej wszystkim, którzy potrzebują tłumaczenia na język... Michał Polecam! (1) Profesjonalnie wykonane tłumaczenie, szybkie i terminowe oraz niedrogie... W... Krzysiek Al Harris - opinia (1) Dorota did some work for me several times last year and I was very happy with... Al Harris Profesjonalne usługi !!! (1) Mam przyjemność poinformować, iż współpracujemy od trzech lat z Panią Dorotą... Artur Lawrenc Między narodowa firma konsultingowa poleca (1) Chętnie polecamy usługi Pani Doroty Łyseńko Richard Wernick paweloni - opinia (1) Wszystko zrobione fachowo, bez błędów i w umówionym terminie. Polecam!! paweloni