Polecam! (1) Korzystałam kilkakrotnie z usług tego biura tłumaczeń i za każdym razem... Weronika Solidnie , niedrogo i na czas - zdecydowanie polecam (1) Z Panią Alą współpracuję już od 12 lat i nigdy się nie zawiodłem. Wszystkie... BTJ Paweł Hojnowski Tłumaczka (1) Dokumenty bardzo szybko tłumaczone.Ceny rewelacyjne.Polecam Kasia
NIE POLECAM!!! (1) Nie polecam nikomu i radzę unikać! Obsługa i jakość tłumaczenia pozostawiają... Jan Polecam, tanio, szybko, bardzo dobry kontakt (1) Polecam, Pani wykonywała tłumaczenie przysięgłe, najlepsza cena ze wszystkich... Mat Pełen profesjonalizm (1) Najwyższa jakoś usług dla biznesu. Kazimierz W pełni zadowolony. (1) Jak w tytule.Mega szybko i profesjonalnie. Przystępne ceny- negocjacja. Polecam. Orzech Tłumaczenie dokumentów samochodu (1) Bardzo sympatyczny człowiek. Nie dość, że tanio to na dodatek dobrze i w... Paweł Polecam (1) Tzw. "native speaker" j. rosyjskiego płynnie mówiący po polsku, co w... Zadowolony szybko i bardzo profesjonalnie, w miłej atmosferze, przy normalnych rynkowych cenach (1) Wyjątkowo profesjonalne tłumaczenie - dokonane bardzo szybko, przesłane w... Agnieszka Bardzo polecam (1) Bardzo serdecznie polecam usługi Biura Tradukta. Super miła obsługa i... Agnieszka Szybko i profesjonalnie! (1) Korzystam z usług biura od ok. 2 lat. Zdecydowanie ocena 6! Ekspresowe... Anna Multinor (2) Po wpisaniu "formularz E-106 Norwegia" w wyszukiwarkę, jako pierwsza... Emilia Zdecydowanie polecam wszystkim zainteresowanym !!! (1) Idealna współpraca, bardza szybki termin realizacji, profesjonalne podejście,... Wojciech Duży pozytyw !!! (1) Współpracuje z tym biurem tłumaczeń od około 10 lat i mogę im wystawić tylko... Global Imports super tłumacz (1) serdecznie polecam to biuro tłumaczeń ,naprawdę expresowo... ruda Polecam! (2) Tłumaczyłem dokumenty samochodowe, wszystko odbywa się szybko, profesjonalnie... Paweł Szybko, lecz z bykami (2) Fakt, że Pani pomogła i przetłumaczyła dokument w bardzo krótkim czasie za co... Marcin Opalski Bardzo dobre biuro (1) Szybko, profesjonalnie, tanio, jakość tłumaczeń które wykonujemy jest na... Stały klient Polecam (1) Wykonuję tłumaczenia specjalistyczne (teksty prawniczo-ekonomiczne) w tym... s3rek