Tłusta Kaczka

Restauracje Jedzenie na wynos

Gdynia, Spółdzielcza 2

hmm :) (1) Po opiniach znajomych w ostatni weekand poszlismy po raz pierwszy do... Patrycja Trzymają poziom (1) Regularnie odwiedzam ''tłustą'' z rodziną. Restauracja trzyma poziom, polska... Jacek&Ala Smaczny obiadek (1) W restauracji byłam z rodziną po raz drugi.Rezerwacja o,key.Na przystawkę... Babcia
Restauracja z prawdziwego zdażenia ! (2) Jedzenie smaczne i nieprzekombinowane estetycznie podane. Doskonała... pat Rozczarowanie (1) Tatar niestety wbrew zapewnieniom obsługi nie z wołowiny . 30 lat prowadzę... Elek Było bardzo ale to bardzo smacznie (1) Naprawdę smacznie gotują.Jak spojrzałam w menu, ceny trochę mnie... Tomek Cudowne miejsce - najlepsze 😍 (1) Uwielbiam a nawet kocham miłością niekończąca❤️ Jesteśmy... Aneta K. Tłusta Kaczka- niestety nie polecam (1) Byliśmy w restauracji w kilka osób, wszyscy byli rozczarowani, a ja... Andrzej Rozczarowanie (1) Słyszałam,czytałam i się wybrałam.Niestety jakość potraw bardzo mnie... Niezadowolona Wypadek w restauracji (1) Wczoraj byliśmy z mężem w restauracji. Jedzenie i obsługa sali (kelnerzy -... Małgorzata Niezbyt udany obiad (1) Mieliśmy rezerwacje z kilkudniowym wyprzedzeniem i okazało się że jej nie ma.... abc przerost formy na treścią (1) Dania poprawne ale bez rewelacji.Taka kaczkę to zjem w wielu miejscach i za... ARO miejsce godne polecenia (1) Powodem wizyty w Tłustej Kaczce była kameralna impreza rodzinna. Krem z... Agnieszka Wrócimy na pewno (1) Razem z mężem skuszeni opiniami znajomych, wybraliśmy się na kolację do... Ania rosół z kaczki (1) Gdzie się podział rosół z kaczki. Kaczka dla dwojga już też nie ta sama co... kaczor Średnio (1) Wspaniałe oceny skusiły nas do wizyty na kolacje wieczorem . Menu ciekawe ,... Monika Świetna restauracja (1) Naprawdę rewelacyjna restauracja, z klimatem i pysznym jedzeniem. Obsługa... Michał zadowolona (1) Uraczona pozytywnymi opiniami o restauracji, wybrałam sie na uczte:) Jedzonko... Agnieszka GORĄCO POLECAM (1) Witam, Byłem już w tym lokalu kilkukrotnie. Super obsługa, pyszne potrawy... szuszon Wyborna uczta (1) Cudownie, ze powstała tak "smaczna" restauracja w okolicy. Obsługa na wysokim... MonikaB