Andrzej - ocena (1) Przyjechali, przewiezli, dobrą robote zrobili Andrzej Anna - ocena (1) Profesjonalna firma. Serdecznie polecam. Panowie byli bardzo pomocni.... Anna Katarzyna - ocena (1) zdecydowanie polecam, usługa wykonana na medal :) Katarzyna
Damian - ocena (2) Sprawnie i szybko, polecam serdecznie Damian K.O - ocena (2) Wszystko przebiegło sprawnie polecam K.O R.O - ocena (2) Polecam wszystko było okej R.O Justyna - ocena (2) Polecam szybka realizacja przeprowadzki . Transport na + Justyna Wiktor - ocena (2) Szybko sprawnie, polecam Wiktor Wojtek - ocena (2) Przewóz mebli przebiegł szybko i sprawnie. Polecam! Wojtek Agnieszka - ocena (2) Profesjonalna i sprawna przeprowadzka. Ekipa punktualna, wszystko dobrze... Agnieszka Ewelina - ocena (2) Cała przeprowadzka odbyła się szybko i bezstresowo, polecam Ewelina Michał - ocena (2) Polecam. Przeprowadzka szybka i sprawna. Panowie porozkręcali i zabezpieczyli... Michał Adam - ocena (1) Swietna firma polecam Adam Paweł - ocena (1) Wszystko w porządku, punktualnie, bezpiecznie, polecam Paweł Dominika - ocena (2) Sprawnie, szybko i bez żadnych zniszczeń :) polecam! Dominika Agnieszka - ocena (2) Polecam, usluga sprawna, szybka. Profesjonalnie i miło. Agnieszka Radek - ocena (1) Bardzo solidna firma, polecam każdemu kto potrzebuje szybkiego i sprawnego... Radek Marek - ocena (2) Korzystałem z usług tej firmy przeprowadzkowej i jestem naprawdę bardzo... Marek Dominika - ocena (2) Nasza przeprowadzka przebiegła znakomicie! Jestem naprawdę zadowolona tempo... Dominika Piotr - ocena (2) Przeprowadzka zrobiona szybko i sprawnie. Pozdrawiam oraz polecam. Piotr