Ryszard - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usługi i napewno polecę znajomym .Pan... Ryszard Paulina - ocena (1) Sprawna, profesjonalna obsługa, na pewno skorzystam ponownie :) Paulina Marzena - ocena (1) Solidny uczciwy pomocny. Polecam Marzena
Dorota - ocena (2) Serdecznie polecam . Panowie mili uśmiechnięci sympatyczni pomocni .... Dorota Izabela - ocena (1) Panowie są najlepsi (moja teściowa orzekła też, że przy tym przystojni ;).... Izabela Oleg - ocena (1) Wszystko sprawnie Oleg Łukasz - ocena (2) Szybko sprawnie tanio - polecam Łukasz Kinga - ocena (1) Usługa wykonana w pełni profesjonalnie, sprawnie z dbałością w pełni polecam Kinga Eliza - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług, panowie bardzo pomocni, przemili i uwinęli... Eliza Małgorzata - ocena (1) Super pomocne chłopaki. Uśmiechnięci i chętni do pracy. Polecam! Małgorzata IDA - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi, Pan Janusz wykazał się wysokim... IDA Patryk - ocena (1) Szczerze polecam firmę MiniTrans jako przewoźnika do przeprowadzek... Patryk Barbara - ocena (1) Jak zawsze jestem bardzo zadowolona z usług. Sprawny kontakt i elastyczność... Barbara Irena i Jadzia - ocena (1) Pan Janusz wraz ze swoim zespołem był po prostu wspaniały - profesjonalny,... Irena i Jadzia Irena - ocena (1) Witam , chciałam podziękować za szybką i sprawna pracę w przeprowadzce... Irena Adam - ocena (1) Bardzo dobry kontakt z kierowcą punktualnie i na czas przeprowadzka Adam Adrian - ocena (1) Bardzo dobry kontakt z kierowcą. Pan bardzo sympatyczny punktualny na czas... Adrian Elena - ocena (1) Super sprawna dostawa. Pan dostawca był bardzo miły. Napewno mogę polecić.... Elena Michał - ocena (1) Dostawa zgodnie z umówionym terminem. Wszystko rozstawione zgodnie z prośbą.... Michał Parkot - ocena (1) Panowie przyjechali w umówionym czasie, informując telefonicznie 10 min przed... Parkot