Mirek - ocena (1) witam współpracuję z Panem Januszem od lat i naprawdę ma pojęcie o... Mirek Kamil - ocena (1) Polecam, pełen profesjonalizm. Kamil Wiksa - ocena (1) Firma od samego początku zmienia datę i godzinę dostawy, wiadomości wysyłane... Wiksa
Sandra - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam! Przeprowadzka całego mieszkania poszła bardzo... Sandra Krzysztof - ocena (1) Polecam serdecznie firmę 3CityMove. Bardzo profesjonalne podejście do... Krzysztof Arkadiusz - ocena (3) Początkowo trochę stresowałem się tą przeprowadzką, ale jak tylko pojawił się... Arkadiusz Wiesiek - ocena (1) Było wszystko ok Wiesiek Łucja - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą 3CityMove. Panowie są... Łucja Olaf - ocena (1) Usługa wykonana bardzo szybko i sprawnie. Polecam każdemu! Olaf Basia - ocena (1) Bardzo sprawnie, szybko, bezawaryjnie. Świetny kontakt. Polecam. Z panem... Basia Paweł - ocena (1) Bardzo fachowa obsługa.Wszystko przebiega sprawnie.No i kulturalny właściciel... Paweł Katarzyna - ocena (1) Polecam bardzo serdecznie. Szybko, sprawnie, solidnie, profesjonalnie i... Katarzyna Krzysztof - ocena (1) Bardzo sprawny transport z Ikei ,Panowie bardzo mili i pomocni. Polecam na 100%. Krzysztof Ryszard - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usługi i napewno polecę znajomym .Pan... Ryszard Paulina - ocena (1) Sprawna, profesjonalna obsługa, na pewno skorzystam ponownie :) Paulina Marzena - ocena (1) Solidny uczciwy pomocny. Polecam Marzena Dorota - ocena (2) Serdecznie polecam . Panowie mili uśmiechnięci sympatyczni pomocni .... Dorota Izabela - ocena (1) Panowie są najlepsi (moja teściowa orzekła też, że przy tym przystojni ;).... Izabela Oleg - ocena (1) Wszystko sprawnie Oleg Łukasz - ocena (2) Szybko sprawnie tanio - polecam Łukasz