Tomasz P - ocena (1) Szybko sprawnie terminowo. Towar dotarł bez uszkodzeń Tomasz P Marek - ocena (1) Szybko, sprawnie - a przy okazji bardzo uprzejmie. Polecam Marek Piotr - ocena (1) przeprowadzka biura na 6 z plusem Piotr
adam - ocena (1) transport sprzętu na Jarmark wzorowy i co ważne punktualnie dla mnie 6 z + adam Ania - ocena (1) wszystko ok , po raz kolejny transportowałam meble ze sklepu nie szukam... Ania Krzysiek - ocena (1) wszystko było OK Krzysiek Iwona - ocena (1) Jestem zadowolona z usługi , wykonana profesjonalnie i rzetelnie. Napewno... Iwona Mirek - ocena (1) witam współpracuję z Panem Januszem od lat i naprawdę ma pojęcie o... Mirek Kamil - ocena (1) Polecam, pełen profesjonalizm. Kamil Wiksa - ocena (1) Firma od samego początku zmienia datę i godzinę dostawy, wiadomości wysyłane... Wiksa Sandra - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam! Przeprowadzka całego mieszkania poszła bardzo... Sandra Krzysztof - ocena (1) Polecam serdecznie firmę 3CityMove. Bardzo profesjonalne podejście do... Krzysztof Arkadiusz - ocena (3) Początkowo trochę stresowałem się tą przeprowadzką, ale jak tylko pojawił się... Arkadiusz Wiesiek - ocena (1) Było wszystko ok Wiesiek Łucja - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą 3CityMove. Panowie są... Łucja Olaf - ocena (1) Usługa wykonana bardzo szybko i sprawnie. Polecam każdemu! Olaf Basia - ocena (1) Bardzo sprawnie, szybko, bezawaryjnie. Świetny kontakt. Polecam. Z panem... Basia Paweł - ocena (1) Bardzo fachowa obsługa.Wszystko przebiega sprawnie.No i kulturalny właściciel... Paweł Katarzyna - ocena (1) Polecam bardzo serdecznie. Szybko, sprawnie, solidnie, profesjonalnie i... Katarzyna Krzysztof - ocena (1) Bardzo sprawny transport z Ikei ,Panowie bardzo mili i pomocni. Polecam na 100%. Krzysztof