Polecam bardzo szybko, profesjonalnie i tanio (1) Polecam, szybko i profesjonalnie. Panowie są bardzo mili i pomocni. ania wasowska REWELACJA !!! (1) Skorzystałem z usług tej firmy i jestem bardzo zadowolony. Polecam wszystkim... DAN100 SUPER FIRMA (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi przez firmę Personatrans -... Agnieszka
godny polecenia (1) Polecam firmę. Bardzo kontaktowy Pan. Gdy się umówił to czekał o umówionej... MArzena szybcy, profesjonalni, dokładni, mili (1) Z PERSONATRANS skorzystaliśmy do przeprowadzki naszej firmy ze starych do... Agnieszka Gorąco polecam (1) Polecam wszystkim. Jestem zadowolona z usług tej firmy i skorzystam jeszcze... M.B. REWELACJA! (1) MIŁA , UPRZEJMA OBSŁUGA, DOBRE ZABEZPIECZENIE TOWARU.NAPRAWDĘ GDYBY TAKICH... ADRIANNA Udana przeprowadzka (1) Chciałabym serdecznie polecić usługi WITTRANSu, na czas, bardzo sympatyczny... HT Prawdziwi fachowcy od przeprowadzek i przewozów (1) Będę polecał tą firmę znajomym . Przeprowadzka mieszkania 120m do dwóch... Marcin P. Gorąco polecam !!! (1) Gorąco polecam !!! Nikodem Wszystko super! Polecam. (1) Bardzo pracowici i kontaktowi ludzie. Mega profesjonalnie podeszli do sprawy... darek POLECAM!! (1) Kolejny raz jestem bardzo zadowlony z uslug tej firmy. Artur POLECAM!! (1) Pełen profesjonalizm, panowie bardzo sympatyczni, cała przeprowadzka... polecam!! przeprowadzki tylko tam (2) to moje drugie spotkanie z ta firma pare miesiecy temu transport,teraz... kanko transport pralki (1) Uzgodnienie terminu tego samego dnia, sprawnie, szybko, bez komplikacji.... A. super (1) Rewelacja lucjan firma solidna (1) Cena przystępna, na czas i bez strat. PROFESJONALNIE MAREK Polecam (1) Szybko, miło, tano i solinie! Mr.T Polecam (1) Zamowilam Quicktrans na transport 1.2 tony kafelek z Rumii do Sopotu .... Agata Rogalska Paweł - opinia (1) Zleciłem firmie transport do Niemiec,jak obiecali tak zrobili, miła i sprawna... Paweł