BARDZO RZETELNA FIRMA (1) szczerze polecam przedmiotową firmę, gdyż jest bardzo rzetelna i przy tym... gieka zadowolony klient (1) Korzystałam z usług tej firmy w marcu bieżącego roku.Jestem bardzo zadowolona... Kaśka Solidna firma (1) Wczoraj przewoziłem dwa pianina jeden z nich Bechstein - ciężki.Panowie z... Marcin Jessa
POLECAM TĄ FIRMĘ (1) PRZEPROWADZKĘ PANOWIE ZROBILI PROFESJONALNIE FOLIE STRECZ DOSTAŁEM GRATIS... MAZI370 Przeprowadzka!!!! (1) W ostatnią sobotę kożystałem z usług Pana Krzysztofa. Przeprowadzka miała... maraboy Solidna firma. (1) Zlecałam tej firmie przewóz kanapy na znaczna odległość. Usługa została... Magdalena Polecam wszystkim! (1) Jestem zadowolona z transportu mojej lodówki. Przedstawiciele firmy był na... Izabela Gosia (1) Profesjonalna firma warta polecenia. Doskonały kontakt bardzo grzeczni i mili... Gosia ocena usługi (1) sympatyczna i sprawna obsługa, elastyczność. dotrzymanie warunków umowy. piotr sorokin jankowski opinia (1) Na pochwałę zasugują świetny kontakt e-mailowy oraz telefoniczny. Również... Bella Tak trzymać Panowie (1) W dniu dzisiejszym korzystaliśmy z usług tej firmy. Już przez telefon miły i... Agnieszka Pawlicka DOBRA FIRMA (1) Dobra cena, pomoc we wnieiseniu, punktualnie i miło. marek Solidna firma z Gdanska. (1) Zlecilem przewiezienie fortepianu do Stuttgartu.Usluga zastala wykonana ku... Zenon Pasymowski Bardzo solidnie (1) Bardzo dobrze przygotowana, oferta, terminowe wykonanie, duża dbałość o... W. B. SLUPSK Polecam (1) Miałem do czynienia z tą firmą. Powiem tak: czwarte piętro, kręcone schody,... dodi Miłe Zaskoczenie (1) Byłem mile zaskoczony jak skorzystałem z usług tej firmy były poprzednio u... tomex profesjinalna firma (1) gorąco polecam. Jeśli chcecie swoje pianino lub fortepian przetransportować... Tomasz Aga - opinia (1) Szybko, sprwanie, profesjonalnie. Polecam Aga Rewelacja!!! (1) Usługi na bardzo wysokim poziomie , kultura osobista również. Nic dodać , nic... Agnieszka Bardzo miła obsługa (1) Bardzo miła obsługa, miły kontakt oraz szyba realizacja zlecenia. Szczerze... Karolina Tesmer