Bardzo dobra usługa solidna i nie droga, a do tego pozytywne osoby polecam (2) PRZEPROWADZKA Z GRUDZIĄDZA DO GDYNII, barzo dobrze wykonana pod każdym... Oscar Transport muza:) (2) Kolejna zadowolona klientka.Wszystkie opinie się... seara Transport mebli (2) Zostałam stałym klientem po tym jak poleciła mi firmę przyjaciółka. Miałam do... Kasia
Polecam (2) Przeprowadzka biura z Gdyni do Gdańska. Panowie przyjechali na miejsce... Ren Jak przeprowadzki, to tylko z MUZĄ (3) Po tym, jak inna firma wystawiła nas do wiatru, panowie przyjęli zamówienie w... EWA Rzetelna firma, polecam!!! (3) Polecam każdemu, kto ceni sobie współpracę z profesjonalistami. Usługa... Filip fajne chlopaki (1) solidnie wykonana przeprowadzka polecam solidnie i tanio kiki przewóz mebli i kanapy- POLECAM (1) dołączam sie do opinii, pobili WSZYSTKIE inne firmy do których dzwonilam... Gosia K polecam! (1) korzysam z nich w miare czesto i musze powiedziec, ze ani razu jeszcze nie... mariusz Clicktrans- polecam (1) Pełna wygoda, jestem bardzo zadowolona z ich usług i z firmy do przewozu... monika POLECAM (2) Jestem z usług firmy clicktrans bardzo zadowolona. Znalazłam dzięki ich... Anna K. Trans Team uratował naszą przeprowadzkę (3) Ponieważ firma Trans Pak zawiodła nas na całej linii - umawiając się na... Kuba Polecam! (1) Przyznam szczerze - z czystym sercem mogę polecić wszystkim, którzy poszukują... Jakub Zdecydowanie polecam! (1) Pan kierowca (i jednocześnie szef) przyjechał w zastępstwie firmy... Daniel Poczułam się oszukana (1) Z usług firmy po raz pierwszy skorzystałam w lutym 2012. Za przeprowadzkę... Anna Skutecznie i z fasonem :) (1) Przeprowadzka miała miejsce z Oliwy na Zaspę. Panowie pojawili się... Paweł Solidnie, na czas i w przystępnej cenie (1) Spokojnie mogę polecić tą firmę każdemu. Bardzo dobry kontakt, punktualność i... Radek rażący brak profesjonalizmu plus prostactwo i agresja (1) Pan, który jest promowany przez sklep IKEA, jako transport zastępczy, okazał... Kobieta transport doskonały (1) transport doskonały: szybko, sprawnie, fachowo, punktualny start, bardzo... Agnieszka Stark Miło, szybko i solidnie (1) Świetna firma. Pan był bardzo sympatyczny. Bez dodatkowych kosztów podjechał... Agata Olga