Izabela - ocena (1) Przesylka 14513ANPL super profesjonalni, zaangażowani, dobry kontakt,... Izabela ASZ - ocena (1) Polecam, świetna ekipa przeprowadzkowa. Dobry kontakt, sprawny i pewny... ASZ Piotr - ocena (1) Jedna z lepszych firm jakie poznałem... Super ludzie...nie dość że wszystko... Piotr
Dawid - ocena (2) Serdecznie polecam firmę transportową Solidar. Jestem pod ogromnym wrażeniem... Dawid Patryk - ocena (2) Polecam firmę Solidar. Profesjonalnie zrealizowany transport palet książek... Patryk Dorota - ocena (1) Super wykonana usługa - polecam tę firmę !! Dorota Agnieszka - ocena (1) Rewelacyjnie Panowie. Szybko, sprawnie i na czas Agnieszka Dominik - ocena (1) Korzystałem trzykrotnie z usług firmy ALO Transport, wszystko przebiegło... Dominik Patryk - ocena (1) Ekipa przewiozła moje meble w Gdyni, usługa wykonana z noszeniem w dobrej... Patryk Henio - ocena (1) Punktualnie i sprawnie spakowane rzeczy i przeprowadzone w nowe miejsce Henio Marek - ocena (1) Pan Tomasz i Mariusz to wspaniali i mili ludzi. Polecam w 100% Solidność i... Marek Małgorzata - ocena (1) Panowie sympatyczni, wnieśli i byli pomocni bardzo starszej pani, mojej... Małgorzata Tomi - ocena (1) Bardzo dziękuję P.Januszowi uratował mnie gdyż inna firma wyrolowała mnie.... Tomi Drobny - ocena (1) Miła i profesjonalna praca ,bardzo dobrze wykonane zlecenie napewno... Drobny Jaruś - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z zadowolony ze współpracy z przy zleceniu, Pan... Jaruś Łukasz - ocena (1) Szybko i sprawnie . Bez problemu . Łukasz Kris - ocena (1) Usługi profesjonalne Kris Niki - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usługi pan jest bardzo punktualny i pomocny na... Niki Mati - ocena (1) Pan bardzo miły , niby było mało rzeczy do przewiezienia, nawet nie... Mati Hania - ocena (1) Bardzo sprawnie przeprowadzka poszła, pan bardzo pomocny, super zabezpieczał... Hania