Juliusz - ocena (1) Pełen profesjonalizm i dbałość o detale! Juliusz Alicja - ocena (1) Mega polecam! Ekipa ogarnęła wszystko szybko, bez stresu. Żadnych uszkodzeń,... Alicja Michał - ocena (1) ekipa z logerto wszystko znosiła ostrożnie, żadnych obić ani rys, widać... Michał
Dawid - ocena (1) Wszystko super, przewóz mebli szybko, bezpiecznie i w rozsądnej cenie, polecam Dawid Dave - ocena (1) Przewóz mebli z noszeniem bez zarzutów, szybko, konkretnie i w dobrej cenie,... Dave Marcin - ocena (1) Silna ekipa, zabezpieczyli meble i bezpiecznie dowieźli na miejsce, będę... Marcin Kalik1999 - ocena (1) Wszystko super, punktualnie, sprawnie i w miłej atmosferze Kalik1999 Joanna - ocena (2) Pełen profesjonalizm! Na czas, sprawnie, wszystko wzorowo! Joanna Ewa - ocena (1) Przemili panowie. Drzwi drewniane dostarczone o czasie firmą zadbane: super-,... Ewa Izabela - ocena (1) Przesylka 14513ANPL super profesjonalni, zaangażowani, dobry kontakt,... Izabela ASZ - ocena (1) Polecam, świetna ekipa przeprowadzkowa. Dobry kontakt, sprawny i pewny... ASZ Piotr - ocena (1) Jedna z lepszych firm jakie poznałem... Super ludzie...nie dość że wszystko... Piotr Dawid - ocena (2) Serdecznie polecam firmę transportową Solidar. Jestem pod ogromnym wrażeniem... Dawid Patryk - ocena (2) Polecam firmę Solidar. Profesjonalnie zrealizowany transport palet książek... Patryk Dorota - ocena (1) Super wykonana usługa - polecam tę firmę !! Dorota Agnieszka - ocena (1) Rewelacyjnie Panowie. Szybko, sprawnie i na czas Agnieszka Dominik - ocena (1) Korzystałem trzykrotnie z usług firmy ALO Transport, wszystko przebiegło... Dominik Patryk - ocena (1) Ekipa przewiozła moje meble w Gdyni, usługa wykonana z noszeniem w dobrej... Patryk Henio - ocena (1) Punktualnie i sprawnie spakowane rzeczy i przeprowadzone w nowe miejsce Henio Marek - ocena (1) Pan Tomasz i Mariusz to wspaniali i mili ludzi. Polecam w 100% Solidność i... Marek