Bardzo polecam (1) Skorzystałam z usług firmy podczas przeprowadzki, bo poleciła mi ich... Ewa Polecam - przeprowadzka (1) Serdecznie polecam usługi przewozowe. Mieliśmy przeprowadzkę w niedzielę, z... Maciej Pełen profesjonalizm! (1) Polecam firmę świadczącą usługi transportowe ze względu na szybkość... Alicja
gosc - opinia (1) Bardzo kompleksowa usługa. Wszystko szybko i bezpiecznie. Polecam :) gosc Jolanta - opinia (1) Znalazłam to czego szukałam: szybko, solidnie i tanio. Polecam Mini Trans. Jolanta magda - opinia (2) Bardzo miła i sympatyczna ekipa,sumienni punktualni,meble zabezpieczone... magda Przystępne ceny, szybka realizacja! (1) Fachowa i miła obsługa. Panowie przewieźli meble, wnieśli oraz pomogli... Elżbieta rozczarowanie (3) Suche fakty: Przeprowadzka z 2 piętra kamienicy do magazynu w innej firmie... gcze Polecam (1) Dobra, szybka obsługa, elastyczność i mobilność. iba Przeprowadzka (1) Przeprowadzka została wykonana na najwyższym poziomie, szybko oraz... Krystyna Polecam (1) Polecam wszystkim tą firmę, panowie bardzo mili i profesjonalnie przygotowani... Przemek Bardzo zadowolony!!! (1) Miałem przyjemność być klientem tej firmy. Muszę powiedzieć że jestem wielce... Mateusz Polecam (1) Przeprowadzka z kawalerki do kawalerki. Ceny przystępne, panowie bardzo mili,... Marta Polecam bullet trans (1) Przeprowadzałem mieszkanie i skorzystałem z usług tej firmy. Przyjechali... Tomek Pełny profesjonalizm (1) Terminowość, szybkość działania, niska cena, chęć do pracy, uprzejmość - to... Cezary Rewelacyjna jakość (1) przystępna cena, terminowość, sprawność, to atuty, które cechują firmę Alo... Cezary bardzo dziękuję (2) Bardzo dziękuję całej załodze a w szczególności p.Dariuszowi sprawnie... Piotr Polecam !!! (1) Ze szczerego serca polecam firmę Alo Transport. Bardzo dobry kontakt, szybka... Dorota Polecam !!!! (1) Korzystam z firmy Alo dość często na potrzeby działalności swojej firmy.... Marcin super (1) Szybko i sprawnie, w pełni profesjonalny serwis. Niskie ceny. Tylko polecać anna