Przeprowadzka (1) Przeprowadzalem się już 3 razy, ale dopiero za 4tym razem zobaczyłem jak... Adam Podziękowania (1) Podziękowania za profesjonalizm i kulturę osobistą dla Panów którzy... Dariusz Przewóz do Nowogardu (1) Mimo ,iż było to dla mnie wydarzenie dość stresujące udało się uspokoić... Antoni
transport-przewóz (1) Bardzo jestem zadowolony z firmy transportowej Mini Trans szybko ,bez... Maryś Szybko, Tanio, Solidnie (1) Zamówienie na transport sprzętu AGD, wizyta możliwa po 30 minutach. Telefon... Marcin Transport wazy (1) Jestem zadowolony z usługi transportowej, którą oferuje firma Effectum.... Grzegorz Przeprowadzka (1) Korzystałam niedawno z usług tej firmy i jestem bardzo zadowolona, była to... Monika Przeprowadzka (1) Sprawnie i bardzo miło. Polecam i na pewno jeszcze nie raz skorzystam. Maria profesjonalnie i bez stresowo:) (2) Witam. Musialam przeprowadzic wiekszosc mebli - ciezkich z litego drewna z... Iwona szybki transport (1) Usługa pod szyldem " potrzebuje transportu i to najlepiej na już " a i to nie... Małgosia Citytrans (1) Profesjonaliści! Piętra wysokie, wąsko i dużo mebli a panowie biegali po... Marek Transport MUZA (1) Wszystko na TAK, ocena maksymalna. Jacek Super transport, Kulturalni dostawcy (1) Chciałam bardzo pochwalić tą Firmę za dokładność jak i kulture. Ta firma... Jadwiga POLECAM 👍👍👍 (2) Firma godna polecenia, zadowolona z usług transportowych... ewcia.borkow@op.pl Przeprowadzka Gdańsk (1) Przeprowadzka z kawalerki do nowego mieszkania przebiegła pomyślnie. Meble... Karolina Opróżnienie piwnicy (1) Zlecenie - opróżnienie całej piwnicy (stare meble, deski). Pracownik wykonał... Tomasz Polecam - rzetena firma (1) Ostatnio korzystałam z przewiezienia mebli z jednego miejsca do innego z... Iwona Polecam! (1) Bardzo kontaktowa obsługa, błyskawiczne zgranie terminów, delikatny choć... Magda Fachowo, sympatycznie - POLECAM (1) Wyjątkowo wysoki standard obsługi, kontaktu i wykonania. Elastyczność,... SUKURS Anna Stankiewicz przewoz mebli (1) Przewoz mebli z Banina do Gdyni. Usmiechnieci panowie uwineli sie szybko i... Robert