Przeprawdzka (1) Często zmieniam miejsce zamieszkania to była najsprawniejsza przeprowadzka.... Ania Przewóz mebli (1) Panowie punktualni, kulturalni i konkretni :) Wszystko szybko, sprawnie i w... Dorota Serdecznie polecam (1) Skorzystałam z usług firmy ze względu na potrzebę przewiezienia kanapy.... Zuzanna
Polecam :) (1) Bardzo profesjonalna firma - od momentu zapytania o ofertę do zakończenia... Monika Transport mebli (2) Ekipa działała szybko i ostrożnie aby nie uszkodzić przewożonych mebli.... Greg Do przeprowadzek małych i dużych (1) Super ekipa, punktualna i pracowita. Panowie szybko się uwijają i nie... Moreniak Najlepsi w Trójmieście do przewozu nietypowych bagaży! (1) Swojego czasu pracowałam jako recepcjonistka w hotelu. Kiedy organizowaliśmy... Ada Bar (2) Super, szybko i sprawnie. Chłopaki uwineli się bardzo szybko. Sympatyczna... Smakosz Polecam! (1) Firma godna polecenia. Pełen profesjonalizm, zaangażowanie oraz dbałość o... Katarzyna Polecam Citytrans (1) Polecam przeprowadzki z firmą citytrans . Jestem pod wrażeniem tempa pracy i... aleksandra jest dobrze :) (1) Szybko, tanio i z humorem. Bardzo polecam ;) Mart Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolony z przeprowadzki. Nic nie zginelo, nic sie nie... Michał przeprowadzka (1) przeprowadzka poszła bardzo sprawnie choć miałam kilka przedmiotów... Monia Solidna firma (1) Jestem b. zadowolony z jakości usług firmy Citytrans. Przeprowadzka poszła... Tomek przeprowadzka sprzętu wartościowego i delikatnego (1) Przewoziłam dzisiaj wartościowy, delikatny sprzęt. Przewoźnik bardzo... Aneta Harasimiuk człowiek godny zaufania (1) Usługę wykonaną dla mnie przez p. Michała należałoby raczej nazwać pomocą w... Gabriel Bardzo sprawnie (2) Przeprowadzka z Gdyni do Darłowa przebiegła sprawnie i bezboleśnie. Panowie... Damian Profesjonalnie, miło i rzetelnie! (1) Z usług tej firmy korzystałem już dwukrotnie i na pewno skorzystam ponownie,... Max jak najbardziej polecam (1) Rzeczywiście Tip Top - szybkie dogadanie się i szybka realizacja (tego samego... Anna PROFESJONALNA ROBOTA (1) Polecam ,przystepna cena. punkualnosc ,wysokie zaangazowanie . Mateusz