Szymon - opinia (1) Pełen profesjonalizm , gwarancja sprostaniu wyzwań. Szymon Bardzo profesjonalna firma. (3) Super firma, juz wielokrotnie korzystalem uslug z firmy p. Marcina. Zawsze... Krzysztof Lepiej być nie mogło! (2) Kontakt - wzorowy - miły i profesjonalny. Czas realizacji - praktycznie z... Aksamitny głos
Szybko, sprawnie i na temat !!!!!!! (3) Bardzo dobra firma. Konkretni, mili, profesjonalni. Chłopaki byli... Polo Punktualnie, szybko, sprawnie, bez zastrzeżeń. Ekipa godna polecenia!!! (3) Bardzo sprawna ekipa, punktualna, dobrze przygotowana do swoich zadań,... Dominik Podsiad Woj - opinia (2) Przeprowadzka przebiegła sprawnie i szybko Woj Pati - opinia (2) Profesjonaliści pod każdym względem! Pati Pati - opinia (2) Profesjonaliści pod każdym względem! Pati Maria - opinia (3) Polecam firma i obsługa pierwsza klasa, upszejmi, dokladni i dokladnie... Maria Małgoś - opinia (2) Solidna firma, szybkie terminy. Panowie pracowici, energiczni i do tego... Małgoś Olgierd - opinia (1) Panie Mateuszu, Nasza firma realizuje dostawy w przedziałach czasowych 10-15... Olgierd Patryk - opinia (1) Przeprowadzka moich rzeczy została sprawnie wykonana, polecam Patryk Stanowczo nie polecam!!! (1) Jeśli to jest ta firma http://www.expert-transport.pl/ co ma teraz siedzibę w... Mateusz Mariusz - opinia (1) Przeprowadzka mojej firmy trwała cztery godziny, polecam każdemu. Mariusz Szybko, sprawnie za dobra cene (1) Polecam wszystkim. Ekipa godna polecenia. Piotr Najlepsi w mieście!! (1) Polecam serdecznie przenosili ze mną 4 razy biuro w przeciągu 3 lat i tylko z... Marta Ducat Trans 1 (1) Bardzo solidna firma, a przede wszystkim przemili i uczciwi ludzie. Nie dość,... Katarzyna Ocena transportu (2) Szybki i łatwy kontakt, bardzo miła obsługa w czasie transportu, nie mieliśmy... Natalia transport pianina (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi, którą otrzymałam dzięki Clicktrans szybko... Elżbieta Polecam!!! (1) Polecam i to bardzo!!! Sympatyczni i konkretni. Zadzwonilam byli bardzo... Beata