Miłosz i Irmina - opinia (1) pan janusz bardzo miły, rzetelny,słowny i zna się na rzeczy,polecimy znajomym... Miłosz i Irmina Kamson - opinia (1) Wszystko ok terminowo tak jak trzeba polecam Kamson Kasixx - opinia (1) Usługa zrealizowana tak jak trzeba - szybko i w miłej atmosferze, expert zna... Kasixx
eMATe - opinia (1) oceniam pozytywnie swoje doswiadczenia z ta firma, przy montazu nowej lodowki... eMATe Natalia Kaminska - opinia (1) brak zastrzen, firma sprawila ze wyposażanie nowej kuchni pomimo duzych obaw... Natalia Kaminska M4R0 - opinia (1) Szybka realizacja, duża dbałość o towar podczas wnoszenia i montazu. Panowie... M4R0 Grzechu - opinia (1) Wszystko zgodnie z opisem. Polecam Grzechu sylvek$$ - opinia (1) Polecam firmę Expert, profesjonalizm i dbalosc o szczegoły. sylvek$$ Marcin.War - opinia (1) Bardzo dziękuję za szybką realizację zamówienia. Super poziom obsługi Marcin.War Sylwia C. - opinia (1) Super, firma z wyrozumiałością podeszła do mojej prośby o zmianę daty... Sylwia C. Olga2Gdn - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta, pani z obsługi klienta wyjaśniła... Olga2Gdn Kasia - opinia (1) Jak zwykle niezawodny :) terminowo, sprawnie oraz w przystępnej cenie :) Kasia Michalina - opinia (1) Jestem zadowolona i polecam te firmę. Punktualnie zrealizowana dostawa a... Michalina Tomasz - opinia (1) Super Ekipa. Dobry kontakt, punktualni, sprawni. I na prawdę ciężko... Tomasz Grzegorz K. - Poznań - opinia (1) załoga dostawcy bez zastrzeżeń. Duży minus dla F-my to przekładanie 3 razy... Grzegorz K. - Poznań P. - opinia (1) Przesyłka w ogóle nie przyjechała. Zerowy kontakt ze strony obsługi klienta,... P. Jerzy i Ela - opinia (1) Przeprowadzka odbyła się w styczniu. Panowie Marek i Krzysiu spisali się... Jerzy i Ela Marcin - opinia (1) Profesjonalna firma. Korzystałem już kilkakrotnie. Solidni. Polecam Marcin Aga - opinia (1) Sprawnie, bez żadnych problemów, w dobrej atmosferze. Polecam! Aga marzex - opinia (1) Pan Łukasz szybko i sprawnie zrealizował naszą przeprowadzkę.Ekipa zgrana i... marzex