Hanna - opinia (1) Monter profesjonalny. Bardzo dobrze zorganizowany, uprzejmy i bardzo dbający... Hanna Adam K. - opinia (1) To solidna firma.Zamówienie wykonano dokładnie i na czas. Firma transportowa... Adam K. Natalia P. - opinia (1) Bardzo pomocne panie na infolinii. Bardzo dziekuje za pomoc w trudnej,... Natalia P.
ania - opinia (1) Ekipa dała radę mimo trudnych warunkow.. pozdrawiam! ania Klaudia Sowicka - opinia (1) Nie zawiodłam się. na plus terminowosc i atmosfera, ekipa byla mila i... Klaudia Sowicka Davidos - opinia (1) Transport nowej lodówki z wniesieniem i podłączeniem - solidnie, konkretnie,... Davidos Dana - opinia (1) Bardzo sprawnie, nie było problemu. Jesteśmy zadowoleni. Paczki zostały... Dana norbert2 - opinia (1) Firma solidna i pomocna, nie bylo problemow ze zmiana terminu uslugi. Ekipa... norbert2 Piotr - opinia (1) dostawa terminowa , wszystko ok Piotr Olga Piątek - opinia (1) Expert to firma, ktora uzekła mnie tym ze wazny jest dla niej klient.... Olga Piątek Julia95 - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi montażu urządzeń agd - dużaaa wygoda,... Julia95 Renata - opinia (1) Otrzymałam narożnik w uzgodnionym terminie, Panowie sami zaproponowali... Renata Marianka - opinia (1) Bardzo sprawne działanie, zamawiałam transport z wniesieniem i montażem;... Marianka Maggie - opinia (1) Jak dla mnie to jest najlepsza firma kurierska zajmująca się dużymi... Maggie Laskowska12 - opinia (1) Duże zamówienie nowego sprzętu agd do domu nie stanowilo wyzwania. to byla... Laskowska12 mariap - opinia (1) Miła obsługa, punktualność, meble złożone w expresowym tempie. Gorąco polecam mariap tadeusz - opinia (1) Jak zwykle na czas i jak zwykle się nie zawiodlem. polecam tadeusz Klaudia - opinia (1) Sprawna dostawa, bardzo wygodna oferta wniesienia i montażu, ciesze sie, ze... Klaudia Grzesiek Kowalczyk - opinia (1) Nie mam powodów do narzekania.. w moim przypadku ekipa pracownikow była... Grzesiek Kowalczyk Adrian3miasto - opinia (1) Współpraca z expert była bezproblemowa. Zadzwoniłem, umówiliśmy się na... Adrian3miasto