Mirosława - opinia (1) Dzisiaj dostarczono mi kanapę przez firmę Expert ,jestem bardzo... Mirosława Morelska - opinia (1) Profesjonalna obsługa, mili i sympatyczni pracownicy, punktualność i... Morelska Joanna - opinia (1) Jesteśmy b zadowoleni z usług Mini Trans. Transport kanapy z wniesieniem... Joanna
Norbert Stromski - opinia (1) Sofa została dostarczona szybko i na czas. Również szybko i sprawnie zebrane.... Norbert Stromski Klientkaaaa - opinia (1) Dostawa i wniesienie elementów szafy przez p.Daniela i Kolegę przed... Klientkaaaa Majkelski - opinia (1) Panowie sympatyczni, bardzo szybko i sprawnie złożyli mebel. Jestem bardzo... Majkelski Klaudia Polkowska - opinia (1) Super ekipa, ciągle w kontakcie. Polecam! Klaudia Polkowska Leszek - opinia (1) Szybko i sprawnie. Bardzo dobry kontakt, cały czas wiedziałem co się dzieje.... Leszek Maria Ż - opinia (1) Mega super, pełna kultura, terminowo, kontakt telefoniczny z kierowcą... Maria Ż Kamilex - opinia (1) Dostawa umówina i punktualna, Pracownicy bezproblemowo wykonali wniesienie i... Kamilex Michał - opinia (1) Bardzo profesjonalna i szybka obsługa. Gorąco polecam Michał niikola - opinia (1) Polecam firmę.Chłopaki dali radę z wniesieniem na 3 piętro choć nie było... niikola Kuba2nd - opinia (1) Panowie wnieśli wielką kanapę szybko i sprawnie, świetny kontakt przez biuro... Kuba2nd Maciej - opinia (1) Polecam firmę z całą pewnością, przemili i kompetentni pracownicy (panowie... Maciej AnKrzysztof - opinia (1) Dostawa fachowa i na czas. Wskazówki odnośnie rozładunku mebli w... AnKrzysztof Joanna C - opinia (1) Usługa zrealizowana terminowo, Pan zadzwonił 20 minut przed przyjazdem.... Joanna C Norbert Sakowski - opinia (1) Dobry kontakt z firmą, na bieżąco wiedziałem co się dzieje. Norbert Sakowski Ewelka - opinia (1) Wielkie a nawet ogromne podziękowania za dostarczenie wielkiego łóżka na 10... Ewelka Sampler31 - opinia (1) Moim zdaniem jedna z lepszych firm na rynku - kompleksowa usługa bardzo... Sampler31 Monika K. - opinia (1) Dostawa zrealizowana terminowo, zgodnie z wcześniej ustalonych godzinach z... Monika K.