Tropicali - opinia (1) Najlepsi dostawcy w firmie - Mateusz i Artur. Miałem przyjemność przyjmować... Tropicali Dariusz - opinia (1) Państwa pracownicy są na najniższym poziomie kultury! Po pierwsze nie znają... Dariusz Łukasz - opinia (1) Kolejny raz skorzystałem z usługi p.Janusza i tak jak wcześniej jakość... Łukasz
Przemysław - opinia (1) Świetna oferta, bardzo ułatwia proces urządzania mieszkania, panowie bardzo... Przemysław Bartek - opinia (1) Wszystko w jak najlepszym porządku, dobry kontakt z infolinią i szybkie... Bartek TomTom33 - opinia (1) Firma godna zaufania i polecenia. Korzystałem kilka razy i póki co niezawodni TomTom33 Ania - opinia (1) Bardzo uprzejma obsługa już na starcie przy pierwszym wykonanym telefonie. Po... Ania Tomek - opinia (1) Pan Janusz od lat solidna firma. No i auto z windą robi robotę Tomek danuta - opinia (1) Polecam! Szybki, sprawny transport, wszystko tak jak było uzgodnione.... danuta Kasia - opinia (1) Firma godna polecenia !!!! Kompleksowa obsługa ,bez przekładania terminów i... Kasia Natalia - opinia (1) Nie spotkałam się jeszcze z takim obłudnym stosunkiem do klienta. Totalne... Natalia Rafał - opinia (1) Miałem bardzo mało czasu na zorganizowanie transportu, ale kontakt z Panem... Rafał marek i rafał - opinia (1) WITAM chcieliśmy bardzo podziękować p.januszowi było potrzebne auto z windą... marek i rafał Karo - opinia (1) Nie polecam. Ukraińcy, którzy z nimi współpracują. Jakaś firma SD. Nie... Karo Ewa - opinia (1) Bardzo polecam !! Panowie profesjonalni, punktualni, pomocni i bardzo... Ewa Irena - opinia (1) Witam Chciałam Panu Januszowi bardzo podziękować i polecić .Pan wykonał... Irena Marian - opinia (1) Bardzo miło i szybko. Serdecznie polecam usługi tego Pana. Widać długoletnie... Marian Bogusław S. - opinia (1) Szybka dostawa, wniesienie i montaż profesjonalny i zgodnie z zamówieniem Bogusław S. Gabriela Szarko - opinia (1) Dostawcy świetnie sobie poradzili z wnoszeniem pomimo dużych utrudnień... Gabriela Szarko Kasnas - opinia (1) Nie polecam, fatalne wykonanie, nieposprzątanie po sobie, marnowanie czasu... Kasnas