Miras - ocena (1) Punktualnie, dobry kontakt z kierowcą panowie złożyli narożnik bardzo... Miras Ula - ocena (1) Polecam usługi transportowe i montaż pracowników firmy Expert.Panowie... Ula Sasik - ocena (1) Fajne chłopaki i kompetentni co do usług jakie promóją. Jestem na TAK !!! Sasik
żaneta - ocena (1) Fantastyczni panowie, którzy dziś dostarczyli kanapę dla mojego syna. Pełna... żaneta Joanna W - ocena (1) Na prawde SZTOS !!! Raz dwa wniesione, panowie uwazali jak wnosza,... Joanna W Piotr - ocena (1) Wspaniała obsługa. Punktualność,pełna kultura,prawdziwi fachowcy . polecam.. Piotr Katarzyna_S - ocena (1) Bardzo sprawnie, szybko pomimo wąskiego korytarza i ciężkich paczek, polecam Katarzyna_S Bogdana - ocena (1) Polecam z całego serca Szybko i sprawnie Bogdana David Romero - ocena (1) Unikaj ich. Nie są profesjonalni. Nie zainstalują wszystkiego i zostawią cię... David Romero Agnieszka - ocena (1) Bardzo profesjonalny, szybki transport. Pan dba o powierzine meble,... Agnieszka Norbert - ocena (1) Przewóz lodówki na terenie Gdyni odbył się bardzo sprawnie. Norbert Kujawa Dariusz - ocena (1) Firma "ALoTransport" z Gdyni zasługuje na 6/6 gwiazdek. Ich niezawodność,... Kujawa Dariusz Piotr - opinia (1) Profesjonalnie i sympatycznie, polecam. Piotr Łukasz - opinia (1) Szczerze mogę polecić pana janusza - punktualny, szybki, profesjonalny,... Łukasz Monika - opinia (1) Witam bardzo dziękuję panu januszowi za usługę i będę na pewno korzystać z... Monika Dorota - opinia (1) Bardzo sprawnie, profesjonalnie i do tego panowie bardzo pomocni. Dorota Adam - opinia (1) Na Panu Januszu można polegać jak na Zawiszy. Zawsze ma konkurencyjną ofertę... Adam Michal - opinia (1) Sprawnie, tanio i solidnie, polecam każdemu Michal Mariusz - opinia (1) Bardzo miło, bezproblemowo i bezpiecznie zrealizowany transport- polecam Mariusz Wojtek - opinia (1) Pan Janusz podchodzi elastycznie do potrzeb klienta. Pomocny. Polecam. Wojtek