Polecam !!! (1) Szybko i bezpiecznie. Sprawdza się w każdych warunkach. Korzystałam z usług... Maj POLECAM WSZYSTKIM !!! (1) Obsługa- profesjonalna i miła. Czas - szybko i sprawnie. Jakość - zadbali o... K. Polecam pana Krzystoda (1) Przeprowadzka przeprowadzona profesjonalnie, zakladalem klodke kodowa na... Rafal
Polecam (1) Skorzystałam z usług firmy podczas przeprowadzki, bo poleciła mi ich... Ewa Monika - opinia (1) Skorzystałam z usług firmy "ALO Transport" i muszę przyznać że jestem mile... Monika Polecam sprawnie i szybko (1) Polecam serdecznie przeprowadzka z Gdańska do Gdyni super szybka mimo godzin... Aga BARDZO POLECAM (1) Profesjonalna , miła obsługa- 100 % polecam Magda Gorąco polecam (1) Miałam przyjemność skorzystać z usług firmy wczoraj. Kontakt bardzo... Agnieszka Kwiatkowska Dziękuję (1) Bardzo życzliwa, solidna i po prostu ludzka firma Katarzyna Malicka transport (1) bardzo polecam pana ,jest sumienny i odpowiedzialny za rzeczy bądz towar... irena Polecam!!! (1) Szybko, sprawnie i w dobrej cenie. M. pozytywnie! (1) Bardzo profesjonalnie, punktualnie, miła obsługa , polecam ! ruda Perfekcyjni (1) Na firmę trafiłem przypadkowo, kiedy wiedziałem już, że będę zmieniał dom -... miczar Pełen profesjonalizm. (1) Wszystko jak najbardziej ok. Punktualni, szybki transport bez zbędnych... Kasia Bardzo dobra usługa solidna i nie droga, a do tego pozytywne osoby polecam (2) PRZEPROWADZKA Z GRUDZIĄDZA DO GDYNII, barzo dobrze wykonana pod każdym... Oscar Transport muza:) (2) Kolejna zadowolona klientka.Wszystkie opinie się... seara Transport mebli (2) Zostałam stałym klientem po tym jak poleciła mi firmę przyjaciółka. Miałam do... Kasia Polecam (2) Przeprowadzka biura z Gdyni do Gdańska. Panowie przyjechali na miejsce... Ren Jak przeprowadzki, to tylko z MUZĄ (3) Po tym, jak inna firma wystawiła nas do wiatru, panowie przyjęli zamówienie w... EWA Rzetelna firma, polecam!!! (3) Polecam każdemu, kto ceni sobie współpracę z profesjonalistami. Usługa... Filip