Turbo Jazda Tadeusz

Kursy prawa jazdy

Gdynia, adm. Józefa Unruga 50

Marlena - opinia (1) rewelacja , polecam zdecydowanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Marlena Polecam! (2) Zdane za pierwszym razem bezbłędnie, również teoria za pierwszym 74pkt.... Kamila Kinia - opinia (1) Instruktorzy ze świetnym podejście do kursanta, sporo tras i dużo rzeczy nie... Kinia
KAT. A // Polecam instruktora, ale szkoła jazdy powinna parę rzeczy zmienić (2) Serdecznie polecam instruktora kat. A, który współpracuje z Turbo Jazdą -... Michał Polecam serdecznie każdemu! (1) Rok temu robiłem kategorie AM a kilka dni temu zdałem A1. AM jak i A1 zdałem... Oskar Polecam (1) Polecam w 100%.Profesjonalizm i miła atmosfera. Kursant egzamin nareszcie zdany (1) Dziękuję pięknie za pomoc w nauce jazdy Panu Irkowi i Tadeuszowi, to co... Iza Najlepsza szkoła- gorąco polecam. (1) Najlepsza szkoła! Świetne przekazanie wiedzy teoretycznej jak i praktycznej.... Marta Gorąco polecam (1) Egzamin zdany za pierwszym razem nic więcej chyba nie trzeba pisać, to mówi... Ania K Weronika - opinia (1) Najlepsza szkoła na świecie !!! Instruktorzy pierwsza klasa ;) Serdecznie... Weronika Najlepsza szkola pod sloncem, w kosmosie i w ogole w calej galaktyce!!!! (1) Polecam Turbo Jazda Tadeusz wszystkim, ktorzy maja watpliwosci czy sobie... Arahja Angelika - opinia (1) Najlepsza Szkoła Nauki Jazdy! Wspaniali instruktorzy, przyjazna atmosfera i... Angelika Magda - opinia (1) POLECAM Z CAŁEGO SERDUCHA! Wykupiłam lekcje w Turbo Jazda Tadeusz,bo jakoś... Magda najlepsi w miescie ! (1) Serdecznie polecam szkole jazdy Turbo Jazda Tadeusz! Wszyscy bardzo... Karolina ogromnie polecam! (1) Chciałabym polecić szkołę Pana Tadeusza wszystkim tym, którzy boją się... Ola Centrum nauki jazdy no.1 w trójmiescie! (1) Mimo mych obaw podeszłam do egzaminu na nowych zasadach. P.Tadeusz bez obaw... Beata C. Polecam Wszystkim!!! (1) Polecam Wszystkim!!! Egzamin na prawo jazdy kat. B zdany za pierwszym... RAFAŁ Z. OSK (1) Po kursie u pana Tadeusza ,w PORD teoria za pierwszym razem,praktyka za... pipi