Polecam na 1000% (1) Dnia 10.07.2010r organizowałam swój ślub w tym hotelu i jestem bardzo... Malwina Polecam fachową obsługę i duży wybór ofert. (1) Osobiście skorzystałam z wyjazdu do Turcji, było bardzo fajnie. klientka Brak organizacji (1) Gdyby nie adres nikt by nie znalazł tego hostelu. Kartka na oknie pisana... fexor
Nie polecam (1) Oferta niezgodna ze stanem faktycznym. Brak parkingu, brak placu zabaw.... Kasia --- (1) Po kolei: OBSŁUGA bardzo miła :) POZIOM bez zastrzeżeń. Porównując inne... anonim :) Uwaga na Velaves!!! (1) Wróciłam właśnie z Velaves. Koszmar prześladował nas od 1 dnia, a byliśmy 10... Lidzia Koszmar (1) Szukalismy noclegu na ostatnia chwile, zazwyczaj nie korzystamy z ofert bez... Patrycja POLECAM! (1) polecam każdemu kto chce zanocować w Gdyni w naprawdę dogodnej lokalizacji... basiek Bardzo fajne biuro (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Bardzo Polecam !!! Piotr ogólnie polecam (1) w dobrym miejscu, miła obsługa, niestety pokoje strasznie obskórne,, ale da... ikosza POLECAM (2) z czystym sumieniem polecam ten ośrodek (i wiem co piszę, bo jestem w trakcie... kuracjusz spoko (1) Porządnie, a przede wszystkim spokojnie, z dala od zgiełku. ja Opinia - Johnny (1) Po Pierwsze nie wiem gdzie p.Anii widziala tam recepcje - nie ma takiego... Johnny najlepszy hostel w Gdansku (1) Maja nowa lokalizacje, wszedzie blisko , budynek jest po remoncie mila i... Basia Niec co za mało infrastruktury towarzyszącej (1) Sama plaża jest dość dobra mimo, że trochę tłoczna brakuje jednak dodatkowej... Yusek Ceny zawyżone w stosunku do standardu (1) Największym plusem hostelu jest jego bardzo dobra lokalizacja w samym centrum... Karolina Zadowolony. (1) Dziękuję za wspaniały - niestety- tak krótki pobyt.Bardzo smaczne i obfite,... Jacek pozytyw (1) Wsztystko w jak najlepszym porządku, polecam biuro i napewno z niego jeszcze... Monika Kowal GORACO POLECAM! (1) Korzystałam z gościnności pani Eli - to bardzo miła osoba, bardzo... Dorota szkolenie konf. (1) Polecam b. profesjonalni katarzyna