jamci - opinia (1) Pani w biurze miła, ale jednak mało poinformowana. Przechwala, zwłaszcza... jamci rewelacja!!! (2) uważam, że Plaża Stogi to najlepsza plaża w trojmieście chociażby pod... vv Podziękowanie z siódemki (1) Bardzo miłe przyjęcie, domowa atmosfera i serdeczni gospodarze. Samochodem... Beata
Podziękowanie (2) Jestem bardzo zadowolony z pobytu. Początkowo wydawało się, że jest to daleko... Jacek Polecam (1) Było super. Dla mnie genialne było mini-przedszkole (z masą świetnych... Ania i Julka Super (1) Mialam okazję skorzystania z tego miejsca w bodajże 2007 roku razem z... Sylwia Pj - opinia (1) Nieprzyjemni gospodarze, problemy z ciepłą wodą (ograniczenia godzinowe i za... Pj opinia 2010 06 (1) Wszystko bardzo dobrze obsluga ok bardzomila pokoje bez zastrzezen czyste... Bozenka Krystyna z Wrocławia - opinia (1) Wyrażam pełną satysfakcję z pobytu w tutelszym ośrodku. Cena umiarkowana,... Krystyna z Wrocławia royal (1) jestem zaskoczony. bardzo wysoki komfort w stosunku do ceny. mnostwo... jrsz1976 FATALNA obsługa (1) FATALNA bezczelna obsługa traktująca swoich gości jak śmieci potrafiła... oona zero (1) niezachęcam do odwiedzania tego hostelu zostałem tam źle potraktowany obsługa... krystian Szczerze polecam!!! (1) Szczerze polecam to biuro. Profesjonalizm w każdym calu. Myśla za ciebie o... Zdob Polecam (1) Polecam pelen profesionalizm i mila cierpliwa obsluga , wszystko OK ! Tomasz Warto podjechac! (1) Warto podjechac do biura i porozmawiac z pania Ewa. Szybo znajdzie wycieczke... GIT Fantastyczna restauracja (1) Jadłem wielokrotnie, dania oryginalne (wiem, mieszkałem w Chinach)... J. Bartkowski SUPER (1) Przemiła osoba, ciekawie opowiada, w dobrym kontakcie z grupą. Bardzo polecam. Krystyna Dudzis Opinia (1) Pensjonat spełnił moje oczekiwania.Czysto, ładnie urządzone pokoje,... Jox było extra! (1) Dziękujemy ślicznie za wspaniałe 10 dni jakie spędziliśmy na ulicy Pogodnej!... Olek i Asica Super obsługa! (1) W maju wybierałam się w podróż służbową do Japonii, by zapoznać się ze... Ślub Doskonały