Doskonałe Biuro Podróży (1) W końcu ktoś postarał się słuchać czego potrzebuję i poświęcił odpowiednio... Krzysztof Dobry hotel (1) Pozytywy - bardzo na tak marynistyczny charakter tj.wystroj hotelu, buffet... nawakacjach Super (1) Tanio i przytulnie. Niby faktycznie blisko na starowke, a jednak cicho i zaby... ola
Świetny przewdnik! (1) Pan Marcin opowiada niezwykle ciekawie! Gorąco polecam. W Gorąco polecam (1) Bardzo profesjonalna obsługa, ciekawe oferty, świetne promocje. Gorąco... Batrycja Serdecznie polecam biuro podróży SAFARA (1) Serdecznie polecam biuro podróży SAFARA Kasia Świetne miejsce godne polecenia (1) Z pokoi korzystaliśmy w okresie długiego weekendu majowego. Lokalizacja jest... Wojtek z Rodziną nocleg godny polecenia (1) Skorzystaliśmy z pokoi podczas przedłużonego weekendu (z Bożym Ciałem).... madziara Polecam to biuro!!! (1) WSZYSTKO, naprawdę WSZYSTKO powyżej oczekiwań. Widać, że ta praca to pasja P.... xy przekłamana oferta "Ekstremalne Kaszuby z parkiem linowym" bez parku linowego (1) Skorzystaliśmy z oferty "Ekstremalne Kaszuby" ( park linowy, strzelanie z... Anita Schleser Gorąco poecam (1) Organizowliśmy z mężem w tym pensjonecie wesele Przemiła obsługa, pyszne... Ewelina Kupiłem w GOT Kartę Turysty ! Super sprawa!!! (2) Odwiedzałem Trójmiasto i wyczytałem w sieci informacje na temat Karty... mike_turysta wszystkim turystom polecam (1) wszystkim turystom polecam grzegorz JAK NAJBARDZIEJ TAK !!!!!! (1) JAK NAJBARDZIEJ TAK !!!!!! XEROX KULTURALNIE I SPOKOJNIE (1) Przepiękna okolica. Kilkaset metór do morza. Bardzo miła i kulturalna... Mariusz Super Miejsce (1) Super położenie, extra warunki, obsługa hmm wyśmienita. Wszystko dopięte na... Justyna i Olivier Lokalizacja idealna na weekend w trójmieście (1) Lokalizacja pokoi miks jest idealna. Cztery przystanki do starówki Gdańska... Bartosz mm - opinia (1) Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu i uprzejmości obsługi. Szczególne... mm Dla wszystkich którzy cenią spokój i ciszę (1) Opinię przedstawiłem wczesniej Zbigniew Pokorniecki będąc konsumentem w barze, płacić trzeba za toaletę i to grube pieniądze (2) Sanepid powinien tam wkroczyć, będąc dzisiaj klientem baru nawet toalety nie... Autor