Rewelacja ! (1) Ten hotel jest częstym miejscem moich spotkam z przyjaciółmi i mam o min... Apolonia B restauracja trzymająca standard (1) Kiedy kilka razy w roku wybieram restaurację na różnego rodzaju spotkania, i... Krystyna G Lokal super - personel jedzenie, kiepskie (2) Powiem krótko - Lokal naprawde fajny, wystrój, lokalizacja - super. Minusy -... Tomek
Naciągane te 4 gwiazdki (3) Velaves to duży, okazały hotel cierpiący na dolegliwości wynikające z... PS Wyśmienite jedzenie (2) Obsługa i jedzenie na najwyższym poziomie. Polecam!!! Aneta Bardzo mila obsluga profesjonalna jak rowniez zyczliwa (1) Jezeli chodzi o kontak z Panem wlascicielem super mozna sie dogadac w... BUdowlana Czasem lepszy "Zajazd" niż **** Hotel (1) Miałem wątpliwości co do noclegu w "Zajeździe", jednak okazały się one... prezes MŚP Hotel z klasą (2) Hotel dobrze usytuowany z miłą obsługą i bardzo dobrą kuchnią. Wyśmienite... Mari i Jolka Super kulig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Za pośrednictwem waszym chcielibyśmy bardzo podziękować Stajni Pod... Danuta Rewelacyjne przyjęcie (1) Miałem okazję uczestniczyć ostatnio w przyjęciu weselnym w Hotelu Faltom i... Andrzej Szablowski Super zabawa (1) Wybraliśmy się na wieczór hiszpański z przyjaciółmi właściwie świętować ich... Anka Rewelacja (1) Oferta dopasowana idealnie to wymagań klienta,przesympatyczna obsługa.Szeroka... Agnieszka i Piotr Wspomnienia po zabawie karnawałowej (1) Jezeli chcecie się dobrze bawic przy swietnej muzyce a do tego wypocząc na... Mika Pozostwia wiele do zyczenia (1) jedynym plusem jest lokalizacja, bo na pewno hotel nie jest tani biorąc pod... Nana pozytywnie (2) W poniedziałek wieczorem wraz z mężem wybraliśmy się na kolację do Radissona.... Halina super :) (1) smaczne jedzenie, obsługa na wysokim poziomie, dużo ciekawych atrakcji,... P. POLECAM (1) Jestem osobą, która lubi jeść poza domem. W tej restauracji byłam parę razy... Basia Sz. Gorąco polecam (1) Polecam to miejsce, bajeczne położenie, wielka kultura, każdy detal... Marta Naszym zdaniem najlepszy hotel na Helu (1) Juz kiolejny raz korzystamy z wypoczynku w Domu Zdrojowym i nigdy sie nie... zadowoleni goscie Opinia firmy (1) Polecam wszystkim Firmom,ponieważ ceny są przystępne możliwość wystawienia... Firma