Teoria a praktyka wykonywania zabiegów (4) Witam! Chcialam podzielic sie z Panstwem wrazeniami z pierwszego pobytu w Spa... Joanna Przepyszna kuchnia (1) Super miejsce na wszelkie imprezy rodzinne. Przemiła obsługa, kameralna... Anna Gorąco Polecam! Miejsce subtelne i eleganckie! (1) Wspaniała ciepła atmosfera. Miejsce niezwykle eleganckie. Piękny wystrój... Gość
Ach , bylo super! (1) Marzylismy o cudnie spędzonych Walentynkach i dzieki Waszemu Hotelowi bylo... lewanda wyjazdy rowerowe- opinie (2) poszukuje opinii na temat wyjazdów rowerowych organizowancyh przez biuro... Adrianna Polecam! (1) Bardzo fajne miejsce, miła obsługa oraz atmosfera. Latem jest możliwość... Gość Super (1) Polecam, rewelacyjny weekend spędziłam z chłopakiem. Super przygotowane... Ania Nieprawda że dobre dla każdego. (1) Byłem z moimi siostrzeńcami (6-latkiem 8-latkiem i 11-latkiem) i szczerze to... wujek_sam przepiękne i wyjątkowe miejsce dla wymagających (1) extra wspaniale kristof Walentynkowa kolacja (1) Spedzilismy niezapomniany, romantyczny wieczor w restauracji Rozowej, przy... Misia ADI Travel - 100% udane wczasy i wakacje !!! (1) Jesteśmy stałymi klientami Agencji Turystycznej ADI Travel. Obsługa na... Piotr i Mirka DOBRY HOTEL ZA ROSADNA CENE (1) Wyposazenie w pelni dla ludzi ktorzy sa w delegacji kuchnia .tv, czyste... Mariusz Ani i Gabriel - opinia (1) Piękny hotel, wspaniale urządzony, apartament urzekł nas czystością i... Ani i Gabriel delicje i dobry nastrój (1) Nie zgadzamy sie z niepochlebną opinią o restauracji Wave. Naszym zdaniem... morawa krzysiekg82 - opinia (1) super hotel, przystępne ceny. bardzo "świeży", piękny, ładnie wykończony.... krzysiekg82 Jestem mile zaskoczona (1) Kiedyś byłam bardzo sceptycznie nastawiona do tego Hotelu. Kiedyś wybraliśmy... Monika SPA w BRYZIE = 100% satysfakcji (1) Samo patrzenie na budynek SPA już sprawia przyjemność. Co jest w środku nie... asia I KL. (1) Najwspanialszy hotel jaki znam. Klimat, widoki, jedzenie WSZYSTKO SUPER!!! asia rewelacja!!! (1) mieliśmy tam wesele!!!było naprawdę super!!!ceny przystępne,obsługa bardzo... pierwsza para młoda 2010 Uroczy pobyt (1) Byliśmy na Balu Walentynkowo - Karnawałowym. Świetna infrastruktura hotelu -... Szczęśliwa...