Niezapłacony pobyt (3) Omijajcie Państwo to biuro podróży z daleka! Biuro pobiera opłatę od... Sanatorium Malwa Oszczędźcie sobie rozczarowań, nie jedźcie... (2) Byliśmy na Walentynki w Velaves. Płaciliśmy o 100 zł więcej za lepszy pokój.... Marek Monika - opinia (2) jestem parafianką Katedry byłam tu ochrzczona , miałam tu pierwsza komunię... Monika
Polecam!! (1) Jesteśmy już stałymi gośćmi w Just Hostelu :) Za każdym razem wyjeżdzamy w... Stali goście :D Super nocleg za małe pieniądze! (3) Witam! Byłem ostatnio służbowo w Gdańsku i nocowałem 2 doby w nowym hostelu... Janusz K. Oprawa Mszy (1) Nie będę się rozpisywać ponieważ żadne słowa nie są w stanie przedstawić... Michał Rewelacyjny klimat w Pubie Charlie (1) Byłem ostatnio w Haffnerze na degustacji wina, która co prawda szybko nam się... Ł.Ch. Polecam pobyt w JustHostel ! (1) Spokojne miejsce, ładne, czyste, jak na hostel to bardzo wysoki standard.... Jagoda D. Gdony polecenia. (1) Super lokalizacja, miła obsługa, smaczne jedzenie. Rycci Agnieszka - opinia (1) Latem, razem z moim narzeczonym spedziliśmy tu bardzo miłe chwile. Hotel... Agnieszka Pozytywne zaskoczenie! (1) Szukając noclegu w sieci trafiliśmy na dobrze rozreklamowany hostel Siesta.... Olka Nie polecam (1) Pokoje tak malutkie, że idzie się nabawic klaustrofobii. W moim drzwi sie... Mikas Rafał Olejniczak - opinia (1) Wspaniała przewodniczka, świetny kontakt z młodzieżą, ogromna wiedza i... Rafał Olejniczak Bardzo fajnie (1) Bardzo skromnie lecz sympatycznie. Bardzo dobra kuchnia. Tanio 1951 Dziękuje za miły wieczór (1) Miałam okazje bawić się wczoraj na dniu kobiet w Faltomie. Było rewelacyjnie.... Katarzyna Wspaniała kuchnia, profesjonalna obsługa (1) Miałem przyjemność zorganizować szkolenie dla kadry menadżerskiej. Jako... Marcin Kowalski Super! (2) Bardzo sympatyczny hotelik. Pokoje czyste i zadbane, bardzo dobra kuchnia,... Alice Czysto, milo i rodzinnie (1) Jestem zachwycony rodzinna obsluga w Edenie. Mile kierownictwo, profesjonalna... Tadeusz M. Domowa smaczna i swieza kuchnia (1) Przyjemna domowa atmosfera, zawsze smaczne i swieze obiady, rozsadne ceny.... Tadeusz M. Teoria a praktyka wykonywania zabiegów (4) Witam! Chcialam podzielic sie z Panstwem wrazeniami z pierwszego pobytu w Spa... Joanna