Bardzo miło spędzony czas (1) Po raz pierwszy w tym roku korzystałem z usług OW Sopot Kamienny Potok w... Andrzej OSZUSTWO-Wcześnijszy powrót bez zapowiedzi (1) Witam wszystkich serdecznie! Chcialbym w tym miejscu ostrzec wszytskich... Ula Tragedia... (1) Nie polecamy tego miejsca tym osobom które chcą spokojnie spędzić parę dni... Kasia
kameralna restauracja i świetna kuchnia (1) polecam serdecznie restaurację opera. Piekna sceneria i miejsce restauracji... Joanna pierwsza rocznica (1) Zdecydowanie polecam to miejsce.Spędziłem razem z żoną tu weekend(pierwsza... Iwona i Tomek Polecam (1) Dziekuje Wam za mile przyjecie:) Bardzo milo spedzilem czas w Hostelu i... Adam Hotel z tradycją (1) Fantastyczny obiekt! Fantastyczne położenie! Bardzo miła i kompetentna... Sparrow SZCZERZE POLECAM !!! (1) Bardzo miły hotelik, 10 min do centrum. Czysty, zadbany. Miła obsługa,... Agata 5 gwiazdek = 5 uwag (1) 1* Luksusowa łazienka bez zapowiadanych pantofli i szlafroków(szczęśliwie nie... Wojciech Lewandowski Genialnie! (1) Skorzystałem z usług hotelu w tym tygodniu i jestem bardzo zadowolony. Pokoje... Grzegorz wyczes na błyskawicy (1) gruby melanz na blyskawicy, odlot i fan na maxa.jest fajnie i mozna sie... michal kszysiek bez bartka wspanialy wypoczynek w Holelu Lival (1) Wraz z moja rodzina uwielbiam morze i staram sie co roku spedzic chociaz... Kinga Tarnowska daleko a jednak blisko od domu (1) a to dzięki atmosferze w villi. bardzo dobry dojazd, rewelacyjna obsługa,... kora UROKLIWE I WSPANIAŁE MIEJSCE !!!!! (1) Miałam przyjemnośc organizować w Państwa hotelu najważniejszą w moim zyciu... Katarzyna i Grzegorz Dorota Z. - opinia (1) Sniadania - doskonale; panie obslugujace - przemile. Zdecydowanie polecam -... Dorota Z. polecam (2) Byliśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Obsługa bardzo miła i pomocna. Pokoje... A nie polecam (2) W hostelu panują inne warunki niż te o których pisze się na ich stronie.... K super biuro!! (1) zainteresowanie klientem...obsługa na wysokim poziomie...bardzi miła... wcieczkowicz jeśli rezerwujecie - uwaga żeby was nie wysłali spać na plaże !!! (1) znając drugi z hoteli tej firmy w trójmiescie, w początku lipca... Krzysztof Zaborowski. spolec rzezczeam (1) super polozony hotel. Znakomite sniadania. Przyjazna obsluga. Mysle, ze... Sylwia Wielgat