Bardzo dobra kuchnia, wspaniała atmosfera, tanio i blisko do Morza. Jadę za rok! (1) Bardzo dobra kuchnia, wspaniała atmosfera, tanio i blisko do Morza. Jadę za... Wczasowicz znowu (2) wróciłem wczoraj do 3miasta pierwsze kroki skierowałem do Katedry po 19 lecz... massatom domowo (1) miła obsługa, w centrum Gdańska, darmowy dowóz z dworca plus ekstra... gościu
cudo (1) Katedra przecudnej urody. A organy!!!! Nie ma piękniejszych na świecie Ewa Niezwykłe miejsce w Gdyni (1) Hotelik położony blisko centrum Gdyni ok. 15 min spacerkiem. Po otwarciu... Grzegorz Rewelacyjna obsługa (1) Pani prowadząca to biuro jest rewelacyjna. Miła, uprzejma. Z ogromną... Marta i znajomi Naprawdę super (1) Naprawdę piękne miejsce, podwórko aż samo zachęca do odwiedzin bardzo czysto... masza podziękowanie (1) Gościłam w Hotelu w ramach PAKIETU WIELKANOCNEGO. Jestem bardzo zadowolona.... Danuta Orłowska pobyt sanatoryjny (1) Moi rodzice korzystali z pobytu sanatoryjnego w Krynicy Zdroju za... Dorota Olszewska KMB wycieczki i wczasy tylko z tym BIUREM (1) Wyjechaliśmy z tym biurem do Egiptu .Było naprawdę super hotel AQua BLUE... LUI Jeżeli szukasz, tu właśnie odnajdziesz Boga (1) Cudowne miejsce dla duszy, wyciszenia, modlitwy, kontemplacji...wspaniali... gdańszczanin Fachowa rehailitacja (3) Doskonały zespół rehabilitacyjny, wszyscy bardzo uprzejmi, uczynni a przede... Marian K. Relaks (1) Spędziłam w Primaverze 5 dni. Zrelaksowałam się, wyluzowałam. Skorzystałam z... Asia brawo dla szefa kuchni (1) brawo dla szefa kuchni witam ,miałem przyjemność skorzystac z imprezy... gosc Pozytywnie (1) Do organizacji naszego wesela podchodziliśmy z dużym stresem. Zawsze jest... Michał Kliniczna (1) Dla mnie świetna lokalizacja pokoi.Musiałam skorzystać z usług szpitala obok... Izabela polecam (1) Ośrodek prowadzony bez zastrzeżeń.Jest bardzo czysto.Na terenie Ośrodka... Marek Szachewicz Polecam (1) Warte uwagi sa akrobacje ,robione na balonach, przez starszych ludzi. Polecam michu biuro ok (1) biuro ok ale miejsce boceheniec.j w andrzej :) (1) Bardzo urocze miejsce! Samo centrum Sopotu, wszędzie blisko. Mila... Monika