Super (1) Polecam informacje turystyczna na lotnisku. Seb paskudne jedzenie (1) jak w temacie, potrawy w ramach cateringu niesmaczne, nieświeże i... D.R. POLECAM (1) Chciałam powiedziec tylko tyle ż enaprade bardzo serdecznie polecma wszytskim... alexii
byliśmy - wrócimy (1) bylismy i wrócimy - polecimy wszystkim - czy jest lepsza rekomendacja?... Patrycja i Mariusz DOBRY HOSTEL Z MILA OBSLUGA (1) dobry hostel, mila obsluga edek :))) (1) Bardzo mila obsluga, Panie rewelacyjne, uwielbiaja sie targowac:)!!... Dagmara i Włodek sylwester 2008/2009 (1) Przyznam, że obsługa bardzo miła, przyjemna atmosfera, jedzenie... Iwona Kawczyńska polecam biuro (1) szybka i miła obsługa, konkretne informacje. krzysztof Super (1) Wszystkim co wymagają i lubią perfekcyjną kuchnię, nie patrza na ceny-polecam... Krzysztof Wspaniała Atmosfera (1) Rewelacyjne miejsce na spotkania z Klientami .Przepyszna kuchnia i... Caviste Super miła obsługa (1) Panie obsługujące klientów są ogromnie miłe i pomocne, udało im sie znalezc... Katarzyna Wyrzykowska CZYSTO I SCHLUDNIE (1) CZYSTO I SCHLUDNIE PIOTR Gastronomia (1) bardzo smaczna kuchnia proste a zarazem wykwintne dania ..polecam szczerze... simpson godni polecenia (1) Biuro mimo,że samo nie miało poszukiwanej oferty - dojazd na narty do Włoch... Anna Kowalska Fajne miejsce polecam (1) Witam wybrałem się wraz z moja Panią na 2 doby do obiektu i byliśmy... Kajetan Rembiałkowski Komfortowo, kameralnie, smacznie, gościnnie (1) Opinię przekazuję w imieniu gości, zaproszonych przez moją firmę. Piękne... gdańszczanka rewelacyjne biuro (1) bardzo fajan atmosfera w biurze bardzo mila obsluga i bardzo cierpliwa :) to... mini Pierwszy wyjazd z tym biurem Wszystko bardzo profesjonalnie (1) Bardzo profesjonalnie i szybko Bardzo miłe Panie Agnieszka i Małgosia... Jet111 Marcin - opinia (1) Możliwe że jestem nie obiektywny z powodu odbytej służby na tym okręcie.Ale... Marcin POLECAM! REWELACYJNY!!!!!!!!!! (1) Bardzo spokojna i ładna okolica, fajne widoki. Wnętrze jak i same pokoje... Bartosz