nie polecam (1) Pokoj maly, zapach dymu papierosowego, ktorego nie dalo sie wywietrzyc.... frank Bardzo przeciętnie (1) Witam, Przede wszystkim cena nieadekwatna do standardu. Na stronie... Michał sylwia - opinia (1) super wesele było sylwia
świetne miejsce!!! (1) bardzo polecam hostel. bardzo ciekawie urządzony. miła i sympatyczna obsługa.... pendulumfans:) sam zdecyduj (1) Hotel w pięknym pałacyku, śliczny park, piwniczny pub. Dobre miejsce na... Tomek Dobra lokalizacja oraz gustownie zaprojektowana budowla. (1) Świetna lokalizacja, bardzo ładna bryła budowli, wręcz niespotykana w... M.T. Rewelacja (1) Wszystko w jak najlepszym porządku: świetna obsługa, super pokoje, jedzenie w... Hubert Gorąco polecam! (1) Miałam przyjemność spędzić w Villi Fred weekend. Kontakt z właścicielem... Ula i Bartek Dom w starym stylu (1) Wspaniały stary dom z zabytkowymi meblami. Położony "kawałek"od plaży.Z... Jarosław Nowikow na prawde warto (1) na prawde warto on Słaby Hotel (1) Spędzałem Weekend wraz z narzeczoną w Hotelu Gryf. Co mnie zraziło to podczas... Cinek .... (3) Pan posredniczacy w wynajmie jest delikatnie mówiąc nieuczciwy. 10 dni przed... wczasowiczka solidne (1) Solidne bo już sporo wyjazdów mam za sobą właśnie z tego biura. Także, fajne... Olga Dobre, sprawdzone (1) Fajna strona www.agmatour.pl. Mają wszystkich touroperatorów Itakę, Rainbow,... Adam Szkolne Schronisko Młodzieżowe w Gdańsku (1) przyjechałam na kilka dni, schronisko świetnie położone-blisko zarówno do... Ak Dochaa - opinia (2) idealne miejsce żeby sie zrelaksować i zapomnieć o wszystkim. pary mogą sie... Dochaa kurs pilotów. (1) PTTK-OM w Gdyni jest "instytucją"wyciągającą pieniądze!nie przygotowują do... Rozczarowana. Polecam (1) Miła przyjemna atmosfera nic dodać nic ująć a przy odrobinę szczęścia można... Jakub Piasecki rewelacja (1) tanio, czysto i parking w cenie..., spędziłem tu tydzień i jestem zadowolony Krzysiek Milka - opinia (1) Byliśmy w Bartanie na weselu przyjaciół. Piękna sala, przemiła... Milka